Στα ημιτελικά του Tirana Open η Κομοτηναία Αναστασία Παρασκευούδη!!!

Η Κομοτηναία πρωταθλήτρια Αναστασία Παρασκευούδη απέκλεισε την Σκοπιανή Γιάνα Ογκνιάνοφσκα, Νο3 στο ταμπλό, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Tirana Open U14, στα Τίρανα της Αλβανίας.

Ο αθλήτρια από την Ροδόπη, που ξεκίνησε την καριέρα της από τον Πανθρακικό, κατέκτησε το πρώτο σετ απέναντι στην σκοπιανή με 6-3 και προηγούνταν με 1-0 γκεϊμς στο δεύτερο, όταν η αντίπαλός της εγκατέλειψε την αναμέτρηση.

Η 13χρονη Κομοτηναία Ελληνίδα αθλήτρια, Νο5 στο ταμπλό της διοργάνωσης, προκρίθηκε έτσι στους τέσσερις της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή Ρωσίδα, Αλίνα Σερμπίνινα, που είναι στο Νο2 του ταμπλό και δεν έχει απωλέσει ακόμα κανένα σετ στο τουρνουά, χάνοντας μόλις έξι γκέιμς στις πρώτες 3 αναμετρήσεις της!

Η Παρασκευούδη έχει επίσης 3 νίκες στο τουρνουά της Αλβανίας. Πριν από την Ογκνιάνοφσκα, είχε κερδίσει την Ιταλίδα Αναλίσα Γκασίνο με 6-1, 6-3, καθώς και την Τουρκάλα Ντεφνε Οζγκου Γκιουνέλ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με 5-7, 6-4, 6-3.