Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής με “Ελ Θράκικο” Ασπίδας – ΑΕ Κομοτηνής και ΓΑΣ Κομοτηνή – Γέφυρα

Με τους αγώνες της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών και τις ομάδες της Κομοτηνής να αντιμετωπίζουν τις δύο ομάδες που πήραν την άνοδο για τη Β΄ Εθνική.

Στην Ξάνθης οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει από την άνοδο στη Β΄ Εθνική, με τους ανθρώπους της ομάδας να ετοιμάζουν φιέστα, καθώς το παιχνίδι της Κυριακής είναι το τελευταίο εντός έδρας για την Ασπίδα. Στα αγωνιστικά και με την ψυχολογία στα ύψη η Ασπίδα Ξάνθης υποδέχεται στο τελευταίο “Ελ Θράκικο” της χρονιάς την ΑΕ Κομοτηνής, η οποία μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Το κλίμα αναμένεται γιορτινό και από τις δύο πλευρές και περιμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα ελεύθερο και όμορφο παιχνίδι.

Την πρωτοπόρο Γέφυρα υποδέχεται ο ΓΑΣ στην Κομοτηνή, με τους γηπεδούχους να χάνουν την περασμένη αγωνιστική τη νίκη μέσα από τα χέρια τους από τον Ζέφυρο. Για τον ΓΑΣ αυτό είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική χρονιά και οι παίκτες αναμένεται να τα δώσουν όλα με στόχο μία καλή εμφάνιση.

Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής της ερχόμενης Κυριακής ξεκινάνε στις 18:00 το απόγευμα, εκτός από την αναμέτρηση ΧΑΝΘ – Αρετσού που ξεκινάει στις 17:00. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Κ.Γ. Ευμοίρου:  Ασπίδα Ξάνθης – ΑΕ Κομοτηνής 

Κ.Γ. Ν. Σκοπού:  Ορφέας Ν. Σκοπού – Χαλκηδόνα

Κ.Γ. ΧΑΝΘ:  ΧΑΝΘ – Αρετσού

ΔΑΚ Ποταμουδιών:  Αγ. Βαρβάρα – Ελευθερούπολη

ΔΑΚ Σερρών:  Ίκαροι Σερρών – ΒΑΟ

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΓΑΣ Κομοτηνή – Γέφυρα

Κ.Γ. Μουδανίων:  Γαλάτιστα – Ζέφυρος