Photos: Το πιο hi-tech γήπεδο που κατασκευάστηκε 300χλμ μακριά μας! Έχει και τηλεόραση πίσω από ΚΑΘΕ κάθισμα!

Έχουμε δει πολλές γηπεδάρες ανά τον κόσμο και δεδομένου ότι η τεχνολογία προχωράει θα δούμε ακόμα περισσότερες στο μέλλον.  Αυτό που έφτιαξε όμως η Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη βάζει πολύ ψηλά τον πήχη.

Βρίσκεται ακριβώς 304 χιλιόμετρα από την Αλεξανδρούπολη ή 266 από την Ορεστιάδα ή 353 χιλιόμεετρα από την Κομοτηνή ή 406 χιλιόμετρα από την Ξάνθη. Με αυτοκίνητο μπορεί κάποιος να βρεθεί σε λιγότερες από τρεις ώρες, αφότου περάσει τα σύνορα.

Παρουσία των Ταγίπ Ερντογάν και Αχμέτ Νταβούτογλου -αλλά χωρίς να λείπουν και επεισόδια μεταξύ οπαδών και της Αστυνομίας σε γύρω δρόμους- η τουρκική ομάδα έκανε το βράδυ της Δευτέρας τα εγκαίνια της «Φωλιάς του Αετού» (ή «Vodafone Arena» όπως είναι η χορηγική της ονομασία).

Πρόκειται για ένα πραγματικό «στολίδι» στην καρδιά της Πόλης, το οποίο έχει χωρητικότητα 41.903 θέσεις, κόστισε 110 εκατ. ευρώ και χρειάστηκε περισσότερα από τρία χρόνια για να κατασκευαστεί.

Πέρα λοιπόν από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες, για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της πολυτέλειας του αρκεί κάτι άλλο: Το γεγονός ότι διαθέτει τηλεοπτικούς δέκτες που δείχνουν το παιχνίδι σε ΚΑΘΕ ένα από τα καθίσματα που διαθέτει.

Όσο για την ομάδα της Μπεσίκτας, έκανε ιδανικό ποδαρικό στο νέο της σπίτι επικρατώντας 3-2 της Μπούρσασπορ στο πρώτο παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Δευτέρας. Δείτε τις φωτογραφίες που αντλήσαμε…

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Το τερμάτισε η νέα γηπεδάρα της Μπεσίκτας - Έχει τηλεόραση πίσω από ΚΑΘΕ κάθισμα! (pics/video)