Eβρίτικη κόντρα Ανδρεάδη – Γκαρά στον τελικό της Volley League! Υπερήφανες προκρίσεις για ΠΑΟΚ και Φoίνικα!!!

Ο Φοίνικας Σύρου εκμεταλλεύθηκε την έδρα του στο τέταρτο ματς και μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, λύγισε με 3-2 σετ την Κηφισιά. Έκανε έτσι το 3-1 στις νίκες και παρόλο που είχε μειονέκτημα έδρας, κατάφερε να αποκλείσει την Κηφισιά και να προκριθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία του σε τελικό πρωταθλήματος.

Εκεί θα αντιμετωπίσει και πάλι ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως πριν τέσσερα χρόνια, αλλά με πλεονέκτημα έδρας. Και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προκριθεί και αυτός στον τελικό, επικρατώντας στο τέταρτο παιχνίδι με 3-1 σετ στην κατάμεστη Πυλαία του Ολυμπιακού. Ετσι θα έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι.

Ουσιαστικά οι έδρες έσπασαν και στους δύο ημιτελικούς του πρωταθλήματος. Ο τρίτος Φοίνικας πέταξε έξω την δεύτερη Κηφισιά, ενώ μόλις τέταρτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ τον πρώτο Ολυμπιακό. Στον τελικό θα έχουμε μάλιστα και εβρίτικη κόντρα, αφού στον Φοίνικα αγωνίζεται το τελευταία τετράμηνο ο Ανδρέας Ανδρεάδης ενώ στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Γκαράς.

Η φωτογραφία είναι από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Φοίνικα του περασμένου Φεβρουαρίου.

Περισσότερα σε λίγο…