Με Μπάντμιντον ξεκίνησαν οι αγώνες των Δημοτικών Σχολείων Ξάνθης

Με το άθλημα του Μπάντμιντον(Αντιπτέριση) ξεκίνησαν οι φετινοί σχολικοί αγώνες Δημοτικών Σχολείων Ξάνθης, με την διοργανώτρια αρχή να δίνει τα διαπιστευτήριά της για μια ακόμη επιτυχημένη αθλητική σαιζόν στους μικρούς μαθητές των δημοτικών σχολείων.

badminton dimotika xanthisΜε τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 30, διεξήχθησαν 49 αγώνες σε ατομικό επίπεδο στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου ΓΕΛ, που δείχνει έμπρακτα την στήριξη και αρωγή στην ανάπτυξη του «Ολυμπιακού» πλέον αθλήματος της Αντιπτέρισης.

Πολύτιμη αποδείχθηκε η βοήθεια και συνεργασία της Ομάδας Φυσικής Αγωγής Ξάνθης με τον τοπικό σύλλογο Μπάντμιντον Ξάνθης, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησαν βραβεύσεις και απονομές, κλείνοντας ιδανικά την αγωνιστική ημέρα και δίνοντας μεγάλη χαρά στους μαθητές των δημοτικών σχολείων που παρευρέθηκαν. Σύσσωμη η επιτροπή ευχαρίστησε τον Δ/ντη 3ου ΓΕΛ κ. Κων/νο Τσεντικόπουλο για την διάθεση των εγκαταστάσεων, ενώ για την ιστορία να αναφερθεί η σαρωτική παρουσία των μαθητών του 5ου Δημοτικού σχολείου Ξάνθης.