Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ρονάλντο πλήγωσε τον Βιεϊρίνια και η Σίτι την Παρί

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε χατ τρικ και πλήγωσε τον συμπατριώτη του (αλλά και… «θρακιώτη εξ αγχιστείας», όπως συνηθίζουμε να λέμε λόγω της καταγωγής της συζύγου του) Αντελίνο Βιεϊρίνια, στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Βόλφσμπουργκ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Γερμανοί είχαν νικήσει με 2-0 την περασμένη εβδομάδα, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 3-0 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Ο Ρονάλντο στο 16′ και στο 17′ κατάφερε να κάνει το 2-0 για τους “μερένγγες”, να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα και να φτάσει τα 15 γκολ σε 10 αναμετρήσεις στο Champions League.

Η βραδιά μύριζε παράταση παρά τις ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ένα ακόμα γκολ στο 77′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε το σκορ πρόκρισης για την ομάδα του Ζιντάν! Για την Βόλφσμπουργκ αγωνίστηκε ο Βιεϊρίνια αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Την ίδια ώρα στο Etihad η Μάντσεστερ Σίτι ξεκινούσε με το πλεονέκτημα του 2-2 που είχε πετύχει στο Παρίσι απέναντι στην Παρί. Η ομάδα του Ιμπραήμοβιτς παρέμενε άσφαιρη για όλο σχεδόν το ματς, στο τέλος ανοίχθηκε και έφαγε το γκολ. Το 1-0 έκανε με υπέροχο σουτ ο Ντε Μπρούιν έξω από την περιοχή.

Ετσι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκαν στα ημιτελικά. Την Τετάρτη θα γίνουν γνωστά τα άλλα δύο εισιτήρια. Η Ατλέτικο Μαδρίτης κοντράρεται με την Μπαρτσελόνα στον ισπανικό εμφύλιο ενώ στο άλλο παιχνίδι η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Μπάγερν.