Στρογγυλή τράπεζα για την πετοσφαίριση στις αναπτυξιακές ηλικίες στο 24ο Συνέδριο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Στροογγυλή τράπεζα με θέμα «Η πετοσφαίριση στις αναπτυξιακές ηλικίες» έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 24ου Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Στο προεδρείο θα μετέχουν η αναπληρώτρια καθηγήτρια της σχολής Ελένη Ζέτου και ο επίσης διδάσκων στο ΤΕΦΑΑ και προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κορασίδων Γιάννης Ανδρεάδης θα αναπτύξει το θέμα «Το Βόλεϊ γυναικών στις αναπτυξιακές ηλικίες – Διαπιστώσεις – Προβληματισμοί – Προτάσεις».

Από τον προπονητή Λεωνίδα Καραΐσκο, τεχνικό σύμβουλο ανάπτυξης της ΕΟΠΕ  θα αναπτυχθεί η ενότητα «Παιχνίδια Keep Volleyball flying, με έμφαση στην κατανόηση μέσω παιχνιδιού».

«Η προσέγγιση των χαρακτηριστικών του παιχνιδιού μέσω της γνωστικής εξάσκησης-Οργάνωση της εξάσκησης» είναι το θέμα που θα αναπτύξει η Ελένη Ζέτου.

«Η Δύναμη στην αναπτυξιακή ηλικία», είναι το αντικείμενο που θα αναπτύξει ο επίσης επίκουρος καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και προπονητής στα μικρά τμήματα του Εθνικού Θανάσης Κασαμπαλής.

Τέλος, από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Περιφερειακό Προπονητή Ν. Έβρου Ανέστη Γιαννακόπουλο θα αναπτυχθεί το θέμα «Προπόνηση στην πάσα με δάχτυλα».

Στην φωτογραφία Ανέστης Γιαννακόπουλος και Σάκης Μουστακίδης από την περίοδο που αμφότεροι κάθονταν (μέχρι πέρυσι) στον πάγκο του Εθνικού.