Σκέψεις Ρανιέρι να φέρει Τοροσίδη στην (με το ένα πόδι πρωταθλήτρια Αγγλίας) Λέστερ!!!

Εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο όνειρο της κατάκτησης του τίτλου στην Barclays Premier League. Το αγγλικό πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία και η πρωτοπόρος, Λέστερ κρατά την τύχη στα χέρια της, καθώς βρίσκεται επτά βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Τότεναμ την στιγμή που απομένουν πέντε αγωνιστικές μέχρι το φινάλε.

Συνήθως, αυτή την εποχή, οι ομάδες κάνουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα χρονιά. Έτσι και ο Κλαούντιο Ρανιέρι καταρτίζει τη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Πρόκειται για παίκτες που είτε μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι είτε δεσμεύονται με συμβόλαιο σε κάποιο σύλλογο.

Μία από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτή του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος βέβαια έχει συμβόλαιο με τη Ρόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Οι «αλεπούδες» αναζητούν ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της άμυνας ώστε να συνθέσουν μαζί με τον Ντάνι Σίμπσον ένα αξιόπιστο δίδυμο στα μετόπισθεν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει στην ιστοσελίδα του ο Σπορ FM, το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό για τον 30χρονο δεξιό μπακ και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να «παίξει» το όνομα του για τη Λέστερ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Βασίλης Τοροσίδης μετράει έντεκα συμμετοχές στη φετινή Serie A, ενώ έχει να αγωνιστεί από τα τέλη Γενάρη.

«Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δείχνει να μην τον έχει στα βασικά του πλάνα και έτσι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα παραμείνει στους “τζιαλορόσι”. Πιθανότατα και ο ίδιος ο παίκτης να θέλει να αποχωρήσει προκειμένου να πάει σε ένα κλαμπ που θα έχει περισσότερο ενεργό ρόλο», αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Σωτήρης Ταμπάκος, που καλύπτει το ρεπορτάζ της Εθνικής Ομάδας στον ραδιοφωνικό σταθμό και στην ιστοσελίδα του.