Πρόεδρος στην Βέροια ή… τιμ μάνατζερ στην Εθνική Ομάδα; Το άγνωστο δίλημμα του Ζήση Βρύζα…

Την προεδρία της Βέροιας στον Ζήση Βρύζα σκέφτεται να παραχωρήσει ο Θοδωρής Καρυπίδης, όπως αναφέρει το “Goal” και ο λόγος είναι για να αφοσιωθεί στον Άρη, ο οποίος θα αγωνίζεται στη Football League από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο άλλοτε διεθνής επιθετικός της Ξάνθης παίρνει την “σκυτάλη” στην ηγεσία της “Βασίλισσας του Βορρά” και αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στη διοίκηση όσον αφορά τα πρόσωπα που την απαρτίζουν.

Εξάλλου, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα μείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και από κοινού οι δυο άνδρες θα ξεκινήσουν το μετεγγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ωστόσο αυτό το δημοσίευμα έρχεται σε αντίθεση με άλλες φήμες που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα και ήθελαν τον Ζήση Βρύζα να επιστρέφει στην Εθνική Ομάδα, σε ρόλο τιμ μάνατζερ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του marca-sl, ο Βρύζας διατηρεί ανοιχτό κανάλι με την ΕΠΟ και τον Μίχαελ Σκίμπε, έχοντας – κάτω από απόλυτη μυστικότητα – επαφές σχετικά με την προοπτική επιστροφής του στο τιμ των βασικών στελεχών της Εθνικής Ομάδας.

 

Οι συζητήσεις που γίνονται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι σε ρόλο διευθυντή των εθνικών ομάδων ( α λα Γιώργος Καραγκούνης) ή τεχνικού διευθυντή, πόστο που μέχρι και την ερχομό του Κλαούντιο Ρανιέρι κατείχε ο Τάκης Φύσσας.

«Φυσικά και για το όλο θέμα είναι ενήμερος από την πρώτη στιγμή ο Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος προ ημερών μάλιστα είχε την πρώτη κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Ζήση Βρύζα στην Αθήνα. Κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς να διαρρεύσει προς τα έξω το παραμικρό», αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά έβα σοβαρό πρόβλημα είναι το τάιμινγκ που δεν είναι το καλύτερο για την ολοκλήρωση τέτοιων συμφωνιών, με το φάντασμα του Grexit να πλανάται πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Να θυμίσουμε πως νυν τεχνικός διευθυντής της Βέροιας, τον Αύγουστο του 2010 είχε αποχωρήσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ προκειμένου να συνεχίσει ως βοηθός προπονητή στο πλευρό του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα, ωστόσο τον Ιούνιο του 2011 παραιτήθηκε και προϊόντος του χρόνου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ για να καταλήξει τον τελευταίο χρόνο στην Βέροια.