ΕΣΠΕΘΡ: Στην Κομοτηνή το 3ο Junior Κοριτσιών μετά την επιτυχία σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη (+photos)

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας, διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή (10/4) το 2ο τουρνουά Junior 4×4 Κοριτσιών της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης στο «Νίκος Σαμαράς», με τη συμμετοχή του διοργανωτή Α.Ο. Ορεστιάδας και του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης.

aoorestiadas-tournouakoritsio04Το τουρνουά σημείωσε απόλυτη επιτυχία , με την συμμετοχή πολλών μικρών κοριτσιών 11 έως 13 ετών. Το «Νίκος Σαμαράς» τα πρωί της Κυριακής γέμισε παιδικές φωνές και στα mini γηπεδάκια που στήθηκαν στην αρένα οι μικρές αθλήτριες για αρκετές ώρες έπαιξαν βόλεϊ και διασκέδασαν με το αγαπημένο τους άθλημα.

«Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Ορεστιάδας για την επιτυχημένη διοργάνωση και… ραντεβού την άλλη Κυριακή στην Κομοτηνή, για το τουρνουά που θα διοργανώσει ο Α.Σ. Ακαδημία Κομοτηνής», σχολίασε σε ανακοίνωσή της η ΕΣΠΕΘΡ, που προχώρησε σε αυτήν την διοργάνωση που μια εβδομάδα πριν είχε φιλοξενηθεί στην Αλεξανδρούπολη.

aoorestiadas-tournouakoritsio03Το τρίτο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής και ώρες 11:00-15:00.

Στο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν όποια Σωματεία επιθυμούν, με μία ή περισσότερες ομάδες, αφού επικοινωνήσουν και δηλώσουν συμμετοχή, για το τουρνουά με την Τζούλια Κουφού (τηλ: 6945212680, e-mail: a.s.akadimia2014@gmail.com).

aoorestiadas-tournouakoritsios

aoorestiadas-tournouakoritsio02

ao-orestiadas-tournoua