Η στεναχώρια του Στοΐνοβιτς μετά το αντίο του Πανθρακικού στον κόσμο του με ήττα

Ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει τον κόσμο του στην Super League με μία νίκη ή έστω ισοπαλία γοήτρου και ο Ζόραν Στοΐνοβιτς ήταν εμφανώς στενοχωρημένος μετά την ήττα από τον Ηρακλή.

Στις δηλώσεις του, λοιπόν, έκανε λόγο για μια δύσκολη χρονιά, ενώ ο τεχνικός των Θρακιωτών αναγνώρισε ότι ο «Γηραιός» ήταν πολύ καλύτερος στο μεταξύ τους παιχνίδι.

«Θέλαμε να κλείσουμε αυτή την αρνητική χρονιά στην έδρα μας με νίκη. Έστω για τους φιλάθλους και για μας. Είμαστε στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από εμάς καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μετά το 0-1 ανοιχτήκαμε να ισοφαρίσουμε και η αντίπαλη ομάδα βρήκε περισσότερους χώρους. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, δεν τα παρατήσαμε όμως. Έπαιξε καλά αμυντικά ο Ηρακλής και δεν μπορούσαμε να απειλήσουμε αρκετά. Ρισκάραμε, κάναμε 2-3 φάσεις, αλλά ο Ηρακλής ήταν δυνατός στην κόντρα.

Είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, χρειάζεται κατανόηση από τον κόσμο. Πρέπει να συμμαζευτούμε για τη νέα χρονιά», δήλωσε ο Στοΐνοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή.