ΕΣΠΕΘΡ: Όσα έγιναν στην φιέστα τίτλου του ΑΟ Νέας Βύσσας επί της Δράμας

Με το σύνηθες 3-0 νίκησε ο ΑΟ Νέας Βύσσας τον ΓΣ Δράμας στο μοναδικό ματς για την τελευταία αγωνιστική που διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο για την Β’ Εθνική Γυναικών της ΕΣΠΕΘΡ, με το οποίο σφράγισε το απόλυτο η ομάδα του Β. Έβρου.

Όπως έγραψε ήδη το ThrakiSportS, με το αποτέλεσμα αυτό η Νέα Βύσσα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 18 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα όλα με 3-0, χωρίς να χάσει ούτε σετ δηλαδή, κατακτώντας πανάξια την άνοδο στην Α2 Κατηγορία.

Ακολούθησε η απονομή του τροπαίου από τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΘΡ Ειρήναρχο Κεμανετζή και τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, έστω και αν απέμεναν τρία παιχνίδια για το τέλος του πρωταθλήματος (χωρίς την συμμετοχή του ΑΟ Νέας Βύσσας που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της).

Μάλιστα στο ένα από αυτά, το πρωί της Κυριακής, ο ΓΣ Δράμας πριν καν συμπληρωθούν 20 ώρες από το ματς με τη Νέα Βύσσα έπαιξε στην Ορεστιάδα και με τον Άθλο, τον οποίο και νίκησε. Σε σχέση με το Σαββατοάτικο ματς, δεν χωράει και μεγάλο σχολιασμό, αφού η Νέα Βύσσα έκαμψε την αντίσταση της Δράμας σε μόλις 64 λεπτά.

όπως αναφέρει το radioevros, η αρχηγός της ομάδας Παπαστεφάνου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 20 πόντους (5 άσσους) με την Καμπάνταη να προσθέτει ακόμα 8 (με 5 άσσους). Ετσι ο ΑΟ Νέας Βύσσας κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και χάρισε θέαμα στους φιλάθλους που γέμισαν για ακόμα μια φορά το «Σοφία Κανίδου».

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Σταματόπουλος και Βαγγέλογλου.

Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-16, 25-20).

Α.Ο. ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ (Σταματόπουλος): Μαλούκου, Νικολαϊδου, Λαμπροπούλου, Καμπάνταη, Λελεντζή, Κωνσταντινίδου, Δεβετζή, Παπαστεφάνου, Μαντικίδου, Σπυροπούλου, Ξανθοπούλου, Σωτηρίου

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ (Ηλιόπουλος): Τόλιου, Πασισάεβα, Χατζηαντώνη, Γιαννίκη, Ηλιοπούλου, Νικολάογλου, Ναλμπάντη, Σεκερτζή, Μιχαηλίδου Μ, Μιχαηλίδου Ε, Δρόσου, Βογιατζή