Νέος επιδειξίας στην Αλεξανδρούπολη – “Χτύπησε” στην περιοχή των γυμναστηρίων

Φτιάχνει σταδιακά ο καιρός και τις νύχτες το κρύο δεν είναι πια έντονο. Αυτό για τους συνηθισμένους ανθρώπους σημαίνει πως μπορούν ευκολότερα να βγουν μια βόλτα στην πόλη, να περπατήσουν, να διασκεδάσουν. Για κάποιους άλλους όμως σημαίνει άλλα πράγματα. Ίσως ότι μιας και ζέστανε ο καιρός μπορούν ευκολότερα να πλησιάσουν γυναίκες και να ικανοποιήσουν τις περίεργες ορέξεις τους κάνοντας επίδειξη των οργάνων τους και δεν εννοούμε φυσικά την κιθάρα τους ή το μπουζούκι τους.

Νωρίς το βράδυ του Σαββάτου κοντά στην περιοχή των γυμνασίων, μια κοπέλα είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε έναν τέτοιον περίεργο τύπο ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, είχε μούσι, και φορούσε κουκούλα. Φυσικά το πρόσωπο του προσπαθούσε να το καλύψει από τη μέση και κάτω όμως άφησε άλλα πράγματα ακάλυπτα… προκαλώντας σοκ στην κοπέλα (νεαρής ηλικίας σύμφωνα με πληροφορίες).

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση για σύλληψη του δράστη, είναι γεγονός πάντως πως υπήρξε κινητοποίηση της αστυνομίας για εντοπισμό του.

Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός της συχνότητας παρουσίας επιδειξιών σε δρόμους της πόλης… Μόνο τους τελευταίους 6 μήνες, έχουμε χάσει το λογαριασμό στο πόσοι επιδειξίες εμφανίστηκαν και ενόχλησαν γυναίκες, ακόμα και ανήλικα κορίτσια. Κάποιοι από αυτούς συνελήφθησαν αλλά αυτό μάλλον δεν είναι αρκετό για να πείσει τους υπόλοιπους των ίδιων ορέξεων… να μαζέψουν τα “προϊόντα” τους από την “αγορά” .
ΠΗΓΗ: www.alexpoli.gr