LIVE από τη Βέροια: Βέροια – Skoda Ξάνθη 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Βέροια – Skoda Ξάνθη για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορείστε για την εξέλιξη στο παιχνίδι Βέροια – Skoda Ξάνθη αλλά και τα υπόλοιπα ματς της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ωρα 18:10  Το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες, με την Ξάνθη να διατηρεί αμιδρές και μόνο μαθηματικές ελπίδες κατάκτησης της 6ης θέσης, που εφόσον δεν πάρεια άδεια ο Πανιώνιος, θα οδηγήσει στην Ευρώπη.

Ωρα 18:13  Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες στην σελίδα του «El Clasico» στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 18:26 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:29 Ακόμα, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι το «BEER HOUSE», το ολοκαίνουριο στέκι στον χώρο της παλιάς Πυξίδας (ισόγειο) στην Βασ. Σοφίας και Ύδρας γωνία σας περιμένει για να απολαύσετε την ποικιλία από μπύρες με καλή παρέα σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο (λεπτομέρειες στην σελίδα του Beer House στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 18:32 Τέλος, για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη είναι η βοήθεια της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής με με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 18:40  Πάμε να δούμε την ενδεκάδα της Ξάνθης:  Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Βασιλακάκης, Σκουρτάι, Φλίσκας, Νιέτο, Γούτας, Καρυπίδης, Καμαρά, Ντιμιτρόφ.

Ωρα 18:43  Η ενδεκάδα της Βέροιας:  Καντιμοίρης, Νέτο, Μαλόν, Πούγγουρας, Σιόντης, Μπαλάφας, Άρτσε, Μαγέφσκι, Μεληκιώτης, Ανάκογλου, Ναζλίδης.

Ωρα 18:46  Διαιτητής είναι ο Χρήστος Μήτσιος με βοηθούς τους Τάτση και Γεωργιάδη.

Ωρα 18:49 Σχετικά λίγος κόσμος στο γήπεδο, στο τελευταίο εντός της χρονιάς για τους γηπεδούχους.

Ωρα 18:53  Εχουν ολοκληρώσει το ζέσταμα οι δυο ομάδες και πάμε σε λίγο για την επίσημη είσοδο και την έναρξη της αναμέτρησης.

Ωρα 18:58  Τώρα μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες και πάμε για την έναρξη

1′   Εναρξη της αναμέτρησης

6′   Ευκαιρια για την Ξάνθη, κεφαλιά από κοντά του Καρυπίδη, ο Καντιμοίρης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

8′  Υποψία ευκαιρίας για την Βέροια αυτή τη φορά, καλό σουτ του Μεληκιώτη, μπλοκάρει ο Ζαρόπουλος.

13′  Κόρνερ του Νέτο, η κεφαλιά του Ναζλίδη κατέληξε άουτ.

17′   Καλή αντεπίθεση για τη Βέροια, αλλά το σουτ εντός περιοχής του Ανάκογλου εξουδετερώνεται εύκολα από τον Ζαρόπουλο.

20′  Εχει ανοίξει το σκορ στο Πανθρακικός – Ηρακλής που διεξάγεται την ίδια ώρα. Δείτε το live αυτού του αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ.

22′   Υποψία ευκαιρίας για την Ξάνθη. Σέντρα του Γουάλας από τα αριστερά, μπλοκάρει ο Καντιμοίρης.

29′  Γκοοοοοοοοοολ η Ξάνθη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας στην περιοχή της Βέροιας, ο Γούτας με κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ, αν και η μπάλα φαίνεται να βρήκε και σε αμυντικό. Βέροια – Skoda Ξάνθη 0-1.

32′  Στο replay φαίνεται να βρίσκει την μπάλα ο Ναζλίδης πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα. Κατά συνέπεια μάλλον το γκολ θα χρεωθεί σε αυτογκόλ του Ναζλίδη.

40′  Ακυρώνεται ως οφσάιντ γκολ που επιτυγχάνει η Βέροια με τον Μαγέφσκι που ήταν εκτεθειμένος.

45′  Αλλαγή για την Ξάνθη, αναγκαστική. Στη θέση του τραυματία Φλίσκα ο Παπαστεριανός.

45+1′  Τέλος πρώτου μέρους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Βέροια – Skoda Ξάνθη 0-1

Ωρα 19:51  Θυμίζουμε ότι τη μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ «El Clasico»,  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, το «BEER HOUSE» και η ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ».

Ωρα 19:56  Συνοπτικά τα αποτελέσματα του πρώτου ημιχρόνου: ΑΕΚ-Πανιώνιος 0-0, Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-0, ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 1-0, Καλλονή-Ατρόμητος 0-2, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-2, ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 0-0, Πανθρακικός-Ηρακλής 0-1 και φυσικά Βέροια-Ηρακλής 0-1.

Ωρα 19:59  Βαρύ διάστρεμμα είναι η πρώτη διάγνωση για τον Φλίσκα που αντικαταστάθηκε στο τέλος του πρώτου μέρους.

46′  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

55′  Χωρίς κάτι αξιόλογο στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους

58΄ Σουτ με καλές προϋποθέσεις του Μαγέφσκι, αλλά η μπάλα βρήκε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.

60′ Μεγάλη ευκαιρία η Ξάνθη. Μεγάλη επέμβαση του Καντιμοίρη, σε ωραίο σουτ του Νιέτο εντός περιοχής.

64′ Καλό σουτ του Ντιμιτρόφ, διώχνει πάλι ο Καντιμοίρης.

68′ Μακρινό σουτ του Μαγέφσκι, η μπάλα πολύ άουτ.

60′  Αλλαγή για την Ξάνθη. Εξω ο Καμαρά, μέσα ο Ορφανίδης.

72′  Αριστερό σουτ του Ανάκογλου, εκτός περιοχής, η μπάλα άουτ.

74′  Πάλι ο Μαγέφσκι απειλεί τον Ζαρόπουλο. Αυτή τη φορά ο γκολκίπερ της Ξάνθης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια δυνατό σουτ του εντός περιοχής.

75′  Αλλαγή για τη Βέροια. Έξω ο Μπαλάφας, μέσα ο Γιουσούφ.

82′  Αλλαγή για την Ξάνθη. Έξω ο Βασιλακάκης, μέσα ο Καπετάνος.

85′  Αλλαγή για την Βέροια. Έξω ο Άρτσε, μέσα ο Ξόμπλιος.

86′ Ωραία συνεργασία Ντιμιτρόφ και Νιέτο, η προβολή του δεύτερου, όμως, κατέληξε άουτ.

90′  Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

90+1′  Γκολ η Βέροια στις καθυστερήσεις. Από φάουλ του Νέτο ο Γιουσούφ βρέθηκε εντός περιοχής και με ωραίο σουτ, στη δεξιά γωνία του Ζαρόπουλου, ισοφάρισε. Βέροια – Skoda Ξάνθη 1-1

90+3′ Τέλος του αγώνα. Η Ξάνθη κράταγε στα χέρια της τη νίκη, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος και έτσι μένει στην 13η θέση, με την αποψινή αντίπαλό της 14η. Τελικό αποτέλεσμα: Βέροια – Ξάνθη 1-1