LIVE από το ΔΑΚ Καλαμαριάς: Αρετσού – Ασπίδα Ξάνθης και ΑΕ Κομοτηνής – Χαλκηδόνα, Ζέφυρος – ΓΑΣ Κομοτηνή

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στις αναμετρήσεις Ασπίδα Ξάνθης – Γέφυρα, ΑΕ Κομοτηνής – Ελευθερούπολη και Ίκαροι Σερρών – ΓΑΣ Κομοτηνή για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στην Καλαμαριά, μαθαίνει και από την Κομοτηνή και τις Σέρρες όλες τις πληροφορίες και μεταδίδει…

Ώρα 17:20 Καλησπέρα από την Καλαμαριά και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο. Μαζί θα παρακολουθήσουμε το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Αρετσού και την Ασπίδα Ξάνθης. Με νίκη η ομάδα της Ξάνθης κλειδώνει και μαθηματικά την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Παράλληλα θα υπάρχει ενημέρωση και για τις αναμετρήσεις ΑΕ Κομοτηνής – Χαλκηδόνα και Ζέφυρος – ΓΑΣ Κομοτην.

Ωρα 17:23  Πάντως σε εξέλιξη είναι το παιχνίδι Αργοναύτες – Αγρίνιο για την Β’ Εθνική, που θέλει κάμποσο για να ολοκληρωθεί και είναι ντέρμπι, κάτι που σημαίνει ότι ίσως να έχουμε καθυστέρηση στην έναρξη του ματς της Ασπίδας. Μάλιστα στον αγώνα αυτό παίζουν ως διαιτητές οι Ρουκάς και Ντούρας από τον Σύνδεσμο Θράκης.

Ώρα 17:26 Χορηγός των σημερινών αγώνων μπάσκετ είναι οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη”, με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη, έδρα στον Ίασμο Ροδόπης και… παράδοση από το 1927. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους χώρους τους πλέον όχι μόνο για τον καθημερινό σας άρτο αλλά και για καφέ και όμορφα γλυκίσματα, Επίσης, είναι η ιδανικότερη επιλογή και για να αναλάβουν το κέτερινγκ στις ομορφότερες εκδηλώσεις της ζωής σας, όπως γιορτές, βαφτίσεις κλπ (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:29 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:32 Ακόμα, την live μετάδοση των αναμετρήσεων προσφέρει  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 17:35 Τέλος να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά της για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, με πλήρες αθλητικό ένθετο στο οποίο υπάρχει ενημέρωση και αποκαλυπτικό παρασκήνιο από όλες τις ομάδες της Θράκης.

Ώρα 17:38 Στην Καλαμαριά λοιπόν αγωνίζεται η Ασπίδα Ξάνθης και με νίκη παίρνει το δεύτερο εισιτήριο για τη Β΄ Εθνική, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Η ψυχολογία είναι στα ύψη στην ομάδα της Ξάνθης, η οποία θέλει να πάρει την άνοδο στην πρώτη από τις τρείς προσπάθειες που έχει. Αντίθετα η Αρετσού βρίσκεται μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού και αν υποβιβάζονται 4 ομάδες και πάνω, τότε έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά.

Ώρα 17:42 Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ΑΕ Κομοτηνής, μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες που έχει υποστεί και μάλιστα με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο, κάτι το οποίο έχει πεισμώσει την ομάδα της Κομοτηνής. Απέναντι της θα βρει τη Χαλκηδόνα, η οποία κυνηγάει την Αγία Βαρβάρα για την κατάληψη της ένατης θέσης, η οποία χαρίζει σίγουρα την παραμονή στην κατηγορία.

Ώρα 17:45 Ένα από τα αδιάφορα παιχνίδια της αγωνιστικής διεξάγεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από εδώ και συγκεκριμένα στην Περαία, με τον Ζέφυρο να υποδέχεται τον ΓΑΣ Κομοτηνή. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται εδώ και καιρό χωρίς στόχους, με μόνο κίνητρο και για τους δύο την κατάληψη της πέμπτης θέσης.

Ώρα 17:48 Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής έχει ως εξής: Αρετσού – Ασπίδα Ξάνθης, ΑΕ Κομοτηνής – Χαλκηδόνα, Γαλάτιστα – Ορφέας Ν. Σκοπού, Ελευθερούπολη – ΧΑΝΘ, ΒΑΟ – Αγία Βαρβάρα, Γέφυρα – Ίκαροι Σερρών, Ζέφυρος – ΓΑΣ Κομοτηνή.

Ώρα 17:53 Στα παιχνίδια του πρώτου γύρου είχαμε Ασπίδα Ξάνθης – Αρετσού 77-68, Χαλκηδόνα – ΑΕ Κομοτηνής 60-73, ΓΑΣ Κομοτηνή – Ζέφυρος 74-65.

Ώρα 17:57 Διαιτητές στην Καλαμαριά είναι οι Κοτσίμπος και Κέτουλας από το Σύνδεσμο Ανατολικής Στερεάς ο πρώτος (αξιολογημένος για αγώνες Α1 ανδρών) και από το Σύνδεσμο Μαγνησίας ο δεύτερος. Στην Κομοτηνή διαιτητές είναι οι Χατζηχαρίσης και Λαδάς από το Σύνδεσμο Ημαθίας ο πρώτος και από το Σύνδεσμο Κιλκίς ο δεύτερος. Τέλος στην Περαία διαιτητές είναι οι Τσουμαχίδης και Δολγύρας και οι δύο από το Σύνδεσμο Μαγνησίας.

Ώρα 18:01 Πεντάδες στην Καλαμαριά. Για την Ασπίδα ξεκινάνε το παιχνίδι οι Παπαδάκης, Γρούδος, Κουτσογιάννης, Καραμπίνης και Πετς, ενώ για την Αρετσού οι Πετρίδης, Ντομόπουλος, Στυλιανίδης, Παντελίδης και Καραδήμας.

Ώρα 18:06 6΄20΄΄ πριν το τέλος της πρώτης περιόδου στην Καλαμαριά, Αρετσού – Ασπίδα Ξάνθης 5-9.

Ώρα 18:12 2΄22΄΄πριν το τέλος της πρώτης περιόδου στην Κομοτηνή, ΑΕ Κομοτηνής – Χαλκηδόνα 14-9.

Ώρα 18:19 Με ένα σερί 0-6 η Χαλκηδόνα θα κλεισει την πρώτη περίοδο μπροστά με ένα πόντο. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: ΑΕ Κομοτηνής – Χαλκηδόνα 14-15.

Ώρα 18:22 Τέλος της πρώτης περιόδου και στην Καλαμαριά, με την Ασπίδα να έχει πάρει από την αρχή το προβάδισμα και τη διαφορά να αγγίζει ήδη διψήφιο αριθμό. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: Αρετσού – Ασπίδα Ξάνθης 16-25.

Ώρα 18:30 Πέντε λεπτά για το ημίχρονο στην Κομοτηνή, ΑΕ Κομοτηνής – Χαλκηδόνα 29-26.

Ώρα 18:35 Πέντε λεπτά στην Καλαμαριά για το πρώτο ημίχρονο, Αρετσού – Ασπίδα Ξάνθης 24-34.

Ώρα 18:38 Διπλή τεχνική ποινή στον προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης για διαμαρτυρία, ο οποίος αποβάλλεται. Αρετσού – Ασπίδα Ξάνθης 24-36, 3΄41΄΄ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ώρα 18:44 Ημίχρονο στην Κομοτηνή, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΑΕ Κομοτηνής – Χαλκηδόνα 41-31.

Ώρα 18:45 Ημίχρονο και στην Περαία, με τον Ζέφυρο να προηγείται με ένα καλάθι, σε ένα πολύ ενδιαφέρον και όμορφο παιχνίδι. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου:Ζέφυρος – ΓΑΣ Κομοτηνή 39-37.

Ώρα 18:50 Ημίχρονο και στην Καλαμαριά, με την Ασπίδα να προηγείται με τέσσερις πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Αρετσού – Ασπίδα Ξάνθης 39-43.

Ώρα 18:53 Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι η μετάδοση αυτή είναι από τους “ξηρούς καρπούς Σβυντρίδη” τους “Θρακιώτικους Φούρνους Λεχούδη” που έχουν καταστήματα σε Ξάνθη και Κομοτηνή αλλά και παράδοση από το 1927, την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά» που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη με πλήρες αθλητικό ένθετο και  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”.

Ώρα 19:05 Πέντε λεπτά για το τέλος της τρίτης περιόδου στην Κομοτηνή, ΑΕ Κομοτηνή – Χαλκηδόνα 50-49.

Ώρα 19:10 Ακόμα πέντε λεπτά και στην Καλαμαριά για το τέλος της τρίτης περιόδου, Αρετσού – Ασπίδα Ξάνθης 46-53.

Ώρα 19:17 Τέλος της τρίτης περιόδου στην Κομοτηνη, με την ΑΕ Κομοτηνής να προηγείται με εννέα πόντους. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΑΕ Κομοτηνής – Χαλκηδόνα 65-56.

Ώρα 19:18 Δέκα λεπτά χωρίζουν την Ασπίδα από την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Αρετσού – Ασπίδα Ξάνθης 54-69.

Ώρα 19:29 Έξι λεπτά ακόμα στην Καλαμαριά, Αρετσού – Ασπίδα Ξάνθης 67-72.

Ώρα 19:30 Ακόμα 5΄29΄΄ στην Κομοτηνή, ΑΕ Κομοτηνής – Χαλκηδόνα 70-72.

Ώρα 19:33 Τέσσερα λεπτά ακόμα στην Καλαμαριά, Αρετσού – Ασπίδα Ξάνθης 70-79.

Ώρα 19:34 Τρία λεπτά ακόμα στην Καλαμαριά, Αρετσού – Ασπίδα Ξάνθης 73-79.

Ώρα 19:40 Δύο λεπτά ακόμα στην Καλαμαριά, Αρετσού – Ασπίδα Ξάνθης 74-80.

Ώρα 19:41 Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες και έχουμε παράταση. Αποτέλεσμα κανονικού αγώνα: ΑΕ Κομοτηνής – Χαλκηδόνα 77-77.

Ώρα 19:43 Τελευταίο στην Καλαμαριά, Αρετσού – Ασπίδα Ξάνθης 80-82.

Ώρα 19:48 Τέλος του αγώνα στην Καλαμαριά. Η Ασπίδα είναι και μαθηματικά στη Β΄ Εθνική! Τελικό αποτέλεσμα: Αρετσού – Ασπίδα Ξάνθης 80-87.

Ώρα 19:53 Τέλος του αγώνα και στην Περαία, με τον ΓΑΣ να γνωρίζει την ήττα με τέσσερις πόντους, παρότι πριν το τέλος ήταν μπροστά ακόμα και με οκτώ. Τελικό αποτέλεσμα: Ζέφυρος – ΓΑΣ Κομοτηνή 75-71.

Ώρα 19:58 Τελείωσε το παιχνίδι και στην Κομοτηνή, με την ΑΕ Κομοτηνής να γνωρίζει την ήττα στην παράταση. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Κομοτηνής – Χαλκηδόνα 86-91.

Ώρα 20:01 Θυμίζουμε ότι την μετάδοση των αγώνων προσέφεραν οι “ξηροί καρπούς Σβυντρίδη”  η εβδομαδιαία εφημερίδα «Θρακική Αγορά» με το μεγάλο αθλητικό της ένθετο,  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά, οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη” με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη και… παράδοση από το 1927. Ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας και ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν να έχετε πρώτοι άμεσα ενημέρωση για τους τρεις αγώνες των ομάδων της Θράκης και φυσικά για την άνοδο της Ασπίδας στη Β΄ Εθνική. Μείνετε στο ThrakiSportS, ακολουθούν ρεπορτάζ από όλα τα ματς, πλούσιο φωτορεπορτάζ από την Καλαμαριά και φυσικά σε επόμενη ανάρτηση τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία…