Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στο διπλό του Έβρου Σουφλίου μέσα στην έδρα του Φιλώτα

Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της πέτυχε η ομάδα του Έβρου Σουφλίου, που μετά τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη κέρδισε και την Θύελλα μέσα στον Φιλώτα,”τελειώνοντας” ελπίδες των γηπεδούχων για παραμονή, όπως είχε συμβεί και στην Αλεξανδρούπολη, με την ομάδα του Σουφλίου να κερδίζει με 1-0 χάρη σε τέρμα του Εφραιμίδη.

Οι παίκτες του Σουφλίου  παίζοντας πιο χαλαρά καθώς δεν έχει βαθμολογική πίεση κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των γηπεδούχων που έδειξαν πως τους υπερνίκησε το άγχος χωρίς να καταφέρουν σε κανένα σημείο να βρουν τον τρόπο να παραβιάσουν την εστία του Μπινόπουλου, με τον Εφραιμίδη στο 65′ κατάφερε να νικήσει τον Κοντογουλίδη και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του Έβρου. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αγγελούδης με βοηθούς τους Γκαρέλης και Καραγιάννη της ΕΠΣ Λάρισας.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Χ. Σαμαράς): Κοντογουλίδης Α., Κατσούλης (61’ Ιορδανίδης), Σέχι (82’ Γουρζουλίδης), Κοντογουλίδης Δ., Τακίδης, Γιακουμής, Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης (72’ Βαφειάδης), Μπαστάνης Γ., Στεφανίδης, Μπαστάνης Θ.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Πετκίδης): Μπινόπουλος, Μπάστος, Δροσάκης (69’ Κουτσάλας), Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Χιζανασβίλι, Φακίτσας, Δραγανίδης, Τσελέπης, Εφραιμίδης, Ζιγκερίδης