Η βράβευση του Καραβασίλη από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη

Μπορεί στις αρχές της εβδομάδας να βρέθηκε για δυο φιλικούς αγώνες η Εθνική Εφήβων Χάντμπολ, για πρώτη φορά στα χρονικά στον Έβρο, ωστόσο στο περιθώριο της παρουσίας της και των αγώνων, πραγματοποιήθηκε και μια ξεχωριστή βράβευση σε ένβα επίλεκτο μέλος της από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης.

Ο λόγος για τον αριστούχο μαθητή Χάρη Καραβασίλη, ο οποίος τυγχάνει και διεθνής αθλητής. Ωστόσο από τον Βαγγέλη Λαμπάκη δεν βραβεύθηκε για τις αθλητικές του επιδόσεις με την Εθνική ή με τους Κύκλωπες, αλλά ενώπιον των συμπαικτών του στην Εθνική Ομάδα, για τις μαθητικές του επιδόσεις και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο.

karavasilis-kyklopesΥπενθυμίζεται ότι ο ταλαντούχος αθλητής πρόσφατα είχε εκπροσωπήσει την χώρα μας στην 81η Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων, αφού πρώτα είχε διαπρέψει σε μια σειρά γραπτών και προφορικών εξετάσεων. Μάλιστα, είχε λάβει τότε και τα συγχαρητήρια της ΟΧΕ που είχε ευχηθεί στον Χάρη «να συνεχίζει να τιμά το άθλημα μας με το ήθος και το πνεύμα του».

Με αυτήν την διπλή αφορμή, λοιπόν, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης αποφάσισε να τιμήσει τον Χάρη Καραβασίλη για τις μαθητικές του επιδόσεις και βρήκε ως καταλληλότερο χρόνο για να του απονείμει δημοτικό έπαινο την παρουσία της Εθνικής Ομάδας Εφήβων, της οποίας είναι επίλεκτο μέλος, στην πρωτεύουσα του Έβρου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ