Τέσσερα γκολ ο Λουτσιάνο σε φιλικό όπου τιμήθηκε η οικογένεια Μαρινάκη

Η ομάδα του Κερατσινίου αναμετρήθηκε τη Δευτέρα σε φιλικό ματς με τους βετεράνους του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης, ενώ στο πλαίσιο του παιχνιδιού έγιναν και πολλές βραβεύσεις, ανάμεσά τους και στην οικογένεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο πατέρας του οποίου είχε διατελέσει πρόεδρος στο Κερατσίνι.

Στην αναμέτρηση που ακολούθησε, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού κέρδισαν αυτούς του Κερατσινίου με τον πρώην φορ της Ξάνθης Λουτσιάνο να δίνει ρεσιτάλ και να οδηγεί τους ερυθρόλευκους σε νίκη με 5-1. Ο «Λούτσι» έβαλε συνολικά 4 γκολ ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Γιάννης Σιδέρης. Το γκολ της τιμής των γηπεδούχων σημείωσε ο Χονδρουδάκης.

Για τον Ολυμπιακό άρχισαν τον αγώνα οι Κελεσίδης, Αρζένης, Γ. Σιδέρης, Καλύβας, Καλτσάς, Καρασαββίδης, Μπαρμπαρής, Μπονόβας, Λουτσιάνο, Τζιωρτζόπουλος, Καλογερόπουλος. Εν συνεχεία αγωνίστηκαν οι Σταυρόπουλος, Καλύκας, Κουμαριάς, Απρογέρακας, Γλύκας, Κωττάκης, Γαϊτανάρος, Καλαμάρας, Μπαρμπαρής, Βέλιος, Βασιλειάδης, Ρούσος, Μαντάζης. Παρόντες, χωρίς να αγωνιστούν, ήταν οι Δαρίβας, Γκαϊτατζής, Γκαβέζος, Αγγελής, Λεβαντής, Τσατσαρίδης, Λαβούτας, Δαμιανίδης, Μαριόλης, Καλούδης, Κ. Καλτσάς.