Με συμμετοχή τριών σωματείων από Έβρο και Ξάνθη το 7ο Κύπελλο «Αίας Θερμαϊκού»

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, ο Αίας Θερμαϊκού διοργανώνει το Κύπελλο Ενόργανης, που είναι πλέον θεσμός στα δρώμενα της γυμναστικής και στο οποίο θα πάρουν μέρος 152 αθλήτριες, ηλικίας 7 έως 14 ετών, ανάμεσά τους και κοπέλες από τρεις συλλόγους της Θράκης.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο. και του Δήμου Θερμαϊκού – ΔΗΠΠΑΚΥΘ. Συνολικά 20 σωματεία από όλη την Ελλάδα δίνουν ραντεβού αυτό το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Περαίας, για να αγωνιστούν, να συναγωνιστούν και να διασκεδάσουν, λίγο πριν τα επίσημα πρωταθλήματα της Ε.Γ.Ο.

Ανάμεσα στα σωματεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι ο ΟΕΓΑ και ο ΑΟ Δημόκριτος από την Αλεξανδρούπολη καθώς και ο ΑΣΚΑ Ξάνθης. Τα άλλα σωματεία είναι τα εξής: ΔΑΣ Αργυρούπολη, ΓΟ Άτλας Πατρών, Λιονταράκια, Ολυμπιακή Φλόγα, ΑΟ Διαγόρας, ΑΟ Μερκούρης, ΑΣ Αστέρας Κορδελιού, ΓΟ Πολυγύρου, Αθλητική Ακαδημία, ΣΚΑ Ιωαννίνων, Πρότυπος, Πύρρος, Ιάσων Βόλου, ΑΟ Αναγέννηση, Αθλητική Αγωγή, Ολυμπιάδα Σταυρούπολης και φυσικά ο διοργανωτής ΓΟ Αίας Θερμαϊκού.