Τέλος ο Άκης Μάντζιος από τον Λεβαδειακό! Φουντώνουν οι φήμες ότι αναλαμβάνει την Skoda Ξάνθη

Πρόωρα παρελθόν αποτελεί για τον Λεβαδειακό ο Άκης Μάντζιος. Ο 47χρονος πρώην τεχνικός του Πανθρακικού αποχαιρέτησε την Παρασκευή (8/4) τους ποδοσφαιριστές, καθώς όπως έγινε γνωστό, δεν θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας της Λιβαδειάς στα δύο παιχνίδια που απομένουν για το τέλος της Super League με τους δύο δικεφάλους (με ΠΑΟΚ εκτός και ΑΕΚ εντός).

Ο Μάντζιος καθοδήγησε τους Βοιωτούς σε 42 παιχνίδια, διαδεχόμενος τον Σάββα Παντελίδη και πηγαίνοντας εκεί στις 9 Φεβρουαρίου 2015, μετά από μερικούς μήνες ανεργίας μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Πανθρακικό. Ο απολογισμός του ήταν 15 νίκες, 10 ισοπαλίες και 17 ήττες. Στα δύο τελευταία παιχνίδια θα κάθεται στπν πάγκο του Λεβαδειακού ο Δημήτρης Φαράντος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Παρασκευή (8/4) ο Άκης Μάντζιος συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη των “πρασίνων”, Γιάννη Κομπότη, και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία τους. Το πρόωρο τέλος της φουντώνει ακόμα περισσότερο τις φήμες για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ξάνθη, αυτή τη φορά για την Skoda Ξάνθη, καθώς όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, το όνομά του φέρεται να είναι ψηλά στην λίστα του Χρήστου Πανόπουλου για την μετά Λουτσέσκου εποχή.