Super League: Το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές για τα Κ17 και Κ20 Ξάνθης και Πανθρακικού

Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα των αγώνων για τα πρωταθλήματα Κ17 και Κ20, με τις ημερομηνίες, τις ώρες και τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων που θα διεξαχθούν το τριήμερο 9-10/4.

Για το πρωτάθλημα Κ20 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, το Σάββατο (9/4) στις 3 στην Βέροια η τέταρτη Ξάνθη θα φιλοξενηθεί στο γηπεδο Παλατιτσίων Ημαθίας από την τοπική ομάδα με στόχο την νίκη ωστε να παραμείνει στην πρωτη τετράδα. Διαιτητές της συνάντησης οι Μελτζανίδης, Μοσχόπουλος, Παζαρτζικλης από την ΕΠΣ Ημαθίας .

Την ίδια μέρα και ώρα ο τελευταίος Πανθρακικός φιλοξενεί στο γήπεδο Κοσμίου τον δέκατο Ηρακλή με στόχο την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο τελέυταίο του εντός έδρας παιχνίδι για το πρωταθλημα της Super League, αφου του χρόνου δεν θα αγωνίζεται σε αυτη την διοργάνωση. Διαιτητές της αναμέτρησης θα ειναι οι Στρατούδης, Σταφυλας, Αποστολίδης από την ΕΠΣ Εβρου.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής περιλαμβάνει τους αγώνες Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναίκός, ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Πανιώνιος, Καλλονή-Ατρόμητος, ενώ ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς αναβλήθηκε.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα Κ17 στον Β’ Όμιλο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του τέταρτου γύρου, η δεύτερη Ξάνθη το Σάββατο (9/4) στις 14.00 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Μίκρας τον Ηρακλή με στόχο την νίκη ώστε να εκμεταλλευτεί το ρεπό του ισόβαθμού της ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε να μείνει μόνη στην πρώτη δυάδα. Διαιτητές της αναμέτρησης οι Μπαλάσας, Ανδρέου, Νταούκας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Την Κυριακή ((10/4) στις 14.00 στο γήπεδο Μίσχου ο Πανθρακικός θα φιλοξενήσει την Βέροια με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από πολλές αγωνιστικές. Διαιτητές οι Παπαγεωργίου, Τανανάκη και Καραγιάννης από την ΕΠΣ Θράκης.

Ρεπό έχει για αυτή την ο ΠΑΣ Γιάννινα ενω θα γίνει ακόμα ο αγώνας ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τέλος φινάλε στο πρωτάθλημα Κ15 στον Β’ Όμιλο θα έχουμε με τον αδιάφορο αγώνα ΠΑΟK-Βέροια. Η Ξάνθη τερμάτισε στην τριτη θέση, ενω ο Πανθρακικός στην τέταρτη στο αντίο του σε αυτή την διοργάνωση.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ