Η ΠΑΕ Ριζίων κοντά στην προσπάθεια του ΠΑΟ στην Πόλη! Τα ζευγάρια των πλέι οφ

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε την Πέμπτη ο προπονητής της ΠΑΕ Ριζίων Παναγιώτης Καλπακίδης. Δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, σε όλα τα αθλήματα. 

kalpakidis-poli2Έτσι βρέθηκε εκεί με παρέα από τον Βόρειο Έβρο για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με την Ανατολού Εφές, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία δεξιά.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να γνώρισε την ήττα με 91-86, αλλά αυτή δεν είχε αντίκρυσμα στο θέμα της πρόκρισης του τριφυλλιού στην φάση των πλέι οφ, καθώς αυτή είχε εξασφαλιστεί.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός μετά και τα αποτελέσματα της Πέμπτης και ανεξάρτητα του τι θα κάνει την Παρασκευή, έχει αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Μάλιστα, με το σύστημα της Euro League και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα παιχνίδια για να διεξαχθούν την Παρασκευή, ουσιαστικά έχει γίνει γνωστά ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων τους, τα τέσσερα ζευγάρια τω ν πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός με μειονέκτημα έδρας θα αντιμετωπίσει την Λαμποράλ Κούτσα του (Καβαλιώτη) Γιάννη Μπουρούση.

Η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα συγκρουστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, ενώ η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπατζώκα θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τη Μπαρτσελόνα του Στράτου Περπέρογλου και του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των πλέι οφ:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ερυθρός Αστέρας

Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης

Λοκομοτίβ Κουμπάν – Μπαρτσελόνα

Λαμποράλ Κούτσα – Παναθηναϊκός