Διαψεύδει Γκιρτζίκη ο Κοντονής και χαρακτηρίζει «αποκυήματα φαντασίας» τους ελέγχους κρατικών υπηρεσιών στην ΕΠΟ

Το υφυπουργείο αθλητισμού απάντησε στη δήλωση του Γιώργου Γκιρτζίκη, ότι κλιμάκια υπηρεσίας της Κυβέρνησης επιχείρησαν να ελέγξουν την ΕΠΟ. Αυτή χαρακτηρίστηκε «αποκύημα φαντασίας, ψευδής και συκοφαντική».

Όπως ανέφερε και το πρωί το ThrakiSportS, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τοποθέτησή του στην “Arena Press” υποστήριξε ότι «μας επισκέφθηκαν κλιμάκια υπηρεσίας της Κυβέρνησης, για να μας ελέγξουν. Έχουμε ελεγχθεί πάρα πολλές φορές και εγώ προσωπικά, αλλά ήρθαν πάλι για να μας κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο. Ο σκοπός είναι ολοφάνερος.Θέλουν να μας σπάσουν την ψυχολογία, αλλά δεν θα τους περάσει. Η πίεση αυτή, που φτάνει έως και το σημείο του εκβιασμού είναι αήθης πράξη. Θα την χαρακτήριζα και άθλια, εάν προκαλείται λόγω της στάσης, που κρατάμε εμείς στην ΕΠΟ για να σώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Το υφυπουργείο αθλητισμού απάντησε το απόγευμα στη δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ και με δελτίο Τύπου χαρακτήρισε τις δηλώσεις Γκιρτζίκη ως αποκυήματα φαντασίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του υφυπουργείου Αθλητισμού: «Οι αναφορές του Προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Γιώργου Γκιρτζίκη περί δήθεν επισκέψεων κλιμακίων κρατικών υπηρεσιών (αδιευκρίνιστης ιδιότητας και προέλευσης), οι οποίες επεκτείνονται και σε απρεπείς χαρακτηρισμούς, είναι εντελώς ψευδείς και συκοφαντικές.  Κατά συνέπεια χαρακτηρίζονται αποκυήματα φαντασίας, εκτός και αν συνιστούν σκόπιμες αναφορές με προφανή στόχο να αποτραπούν μελλοντικοί έλεγχοι στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».