Δεν κάνει πίσω ο Κοντονής! «Ανήθικο να τα φορτωθεί όλα ο Γκιρτζίκης! Επικροτώ την πρωτοβουλία Πανόπουλου»

Στην κατηγορηματική διάψευση ότι θα υποχωρήσει έναντι του κινδύνου Grexit προχώρησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στον Σπορ FM.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι ζητά την απομάκρυνση από το ποδόσφαιρο όλων όσων βαρύνονται με κακουργηματικές κατηγορίες, ενώ αναφορικά με το σενάριο που κυκλοφόρησε περί παραίτησης Γκιρτζίκη και αν αυτή τον καλύπτει, χαρακτήρισε «λάθος και ανήθικο να φορτωθούν όλες οι αμαρτίες σε ένα πρόσωπο», δείχνοντας πως κάτι τέτοιο δεν τον καλύπτει αλλά και διευκρινίζοντας ότι σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει κάτι με τον Ξανθιώτη παράγοντα.

«Όσοι εμπλέκονται με κακουργηματικές πράξεις θα πρέπει να θέσουν τον εαυτό τους στο περιθώριο για ένα χρονικό διάστημα, αν αγαπάνε το ποδόσφαιρο όπως μας λένε. Μιλήσαμε συνολικά, όχι για ένα πρόσωπο. Θεωρούμε να φορτωθούν όλες οι αμαρτίες σε ένα πρόσωπο θα είναι λάθος. Εμείς αποπροσωποποιούμε το πρόβλημα. Αυτή η κίνηση θα είναι ένα σήμα προς τη φίλαθλη κοινή γνώμη πως ένα καθεστώς που προκαλούσε την καχυποψία παύει να ισχύει. Δεν είναι πολύ ηθικό να φορτωθούν οι αμαρτίες πολλών στην πλάτη ενός κι εμένα δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα», σχολίασε ο Σταύρος Κοντονής σε ερώτημα για το αν αρκεί η παραίτηση Γκιρτζίκη από την προεδρία της ΕΠΟ.

Σε ερώτημα για την πρωτοβουλία Πανόπουλου και την κίνηση των 11 μικρομεσαίων ομάδων, ο Σταύρος Κοντονής απάντησε ότι είναι μια ενέργεια που η κυβέρνηση την επικροτεί. «Μίλησα χθες στη Βουλή γι’ αυτή την πρωτοβουλία. Δείχνει την αγωνία κάποιων ομάδων για όσα συμβαίνουν. Η κυβέρνηση την επικροτεί, είναι μια βάση για συζήτηση και σε λογικά πλαίσια», σχολίασε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Ακούστε το ηχητικό από την αναλυτική συνέντευξη Κοντονή στον Σπορ FM, αλλά διαβάστε και το πλήρες απομαγνητοφωνημένο κείμενο των δηλώσεών του στην ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού, με ένα κλικ ΕΔΩ.