Αναχώρησε ο Βαγγέλης Αραμπατζής με την Εθνική Νέων στην Γεωργία

Ο εβρίτης Βαγγέλης Αραμπατζής που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της Εθνικής Νέων, η οποία θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθούν από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή στην Γεωργία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχώρησε το βράδυ της Πέμπτης για την Τιφλίδα, έχοντας ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη. Η εθνική μας ομάδα βρίσκεται στον έκτο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις Γεωργία, Σερβία και Ισραήλ, με την πρώτη ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Δανίας (28 Ιουλίου-7 Αυγούστου).

Οι αθλητές, που συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι εξής: Αραμπατζής, Καραγκιοζόπουλος, Τσαναξίδης (ΠΑΟΚ),Κρητικός, Τζάνος, Παπαπούλιος (Πανελλήνιος), Μπραουδάκης, Μωραϊτης (ΑΣΕ Δούκα), Μελετάκος (Άρης Νικαίας), Χαραλαμπίδης, Αποστολίδης, Τριανταφυλλίδης (Φίλιππος Βέροιας), Καρκαλάτος (Διομήδης Άργους), Θεοδωρόπουλος (Αερωπός Έδεσσας), Ηλιόπουλος (Φράιμπουργκ), Μουτόπουλος (Πολχάιμ), Πολύδωρος (Ευρωπαϊκό Κολέγιο Κύπρου).

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στις 5 τη Γεωργία, το Σάββατο στις 3 τη Σερβία και την Κυριακή στις 1 το Ισραήλ.