Ακόμα ένα μετάλλιο για τον Νικηφόρο Μύρο του Εθνικού σε τουρνουά της Αθήνας

Άλλη μια επιτυχία πανελλήνιας εμβέλειας σημείωσε η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Στο τελευταίο κατά σειρά  πανελλήνιο αναπτυξιακό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ο Νικηφόρος Μύρος κατέκτησε για άλλη μια φορά μια θέση στο βάθρο και έβαλε ένα ακόμα πολύ σημαντικό μετάλλιο στη συλλογή του.

Ο Νικηφόρος Μύρος σημείωσε μόνο μία ήττα στον ημιτελικό και συνολικά με έξι νίκες, κερδίζοντας και τον μικρό τελικό, κατέλαβε την τρίτη πολυπόθητη θέση. Μάλιστα αυτό το μετάλλιο του δίνει και πολύ υψηλή βαθμολογία στο μεγάλο τελικό των τουρνουά καθώς ο Νικηφόρος θα είναι το τέταρτο φαβορί των αγώνων.

Στην ίδια διοργάνωση  και κατηγορία συμμετείχε και ο  11χρονος Κίμωνας Μήτκας που με τα σταθερή απόδοση έκανε και πάλι μία σπουδαία εμφάνιση  φανερώνοντας την ανοδική πορεία του τον τελευταίο καιρό, τερματίζοντας στην προνομιούχα 7η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κίμωνας είναι ένα χρόνο μικρότερος από τον συμπαίκτη του Νικηφόρο και δείχνει πως το μέλλον του ανήκει.

Στη κατηγορία των παίδων  ο Γιάννης Παπαδόπουλος, πρώτη χρονιά σαν παίδας φέτος ,τεστάρει τις δυνάμεις του στη μεγάλη κατηγορία και δείχνει σημάδια συνεχούς βελτίωσης. Στο τουρνουά έδωσε πολλά ματς και έδειξε να επανέρχεται μετά την αποχή που είχε λόγω σημαντικού τραυματισμού.