Α2 Ανδρών: Διπλή αναμέτρηση Σάββατοκύριακο για ΑΕ Κομοτηνής, «τελικός» για την ΓΕΑ! Το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής και οι διαιτητές

Σημαντικά παιχνίδια για την ΑΕ Κομοτηνής, που θα αγωνιστεί δις μεσα στο Σαββατοκύριακο αλλά και για την ΓΕΑ περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την 25η και προτελευταία αγωνιστική του Γ’ Ομίλου της Α2 Ανδρών, δυο μόλις στροφές πριν το τέλος.

Η ΓΕΑ που ανέβηκε στην πέμπτη θέση αλλά δεν έχει καθαρίσει μαθηματικά την υπόθεση παραμονή αφού χρειάζεται ενα τρίποντο για να είναι ήσυχη την τελευταία αγωνιστική, δίνει το Σάββατο στις 18.00 πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στον Νέστωρα του Αντρέι Κράβαρικ και του Θοδωρή Μποζίδη που έχει ένα βαθμό λιγότερο και χρειάζεται και αυτός βαθμούς. Διαιτητές στην Αλεξανδρούπολη θα είναι οι Μαρκάτσας και Παπαχρήστου.

Το Σάββατο (19/3) στις 18:00 η παραπαίουσα το τελευταίο διάστημα ΑΕ Κομοτηνής αντιμετωπίζει εκτός έδρας στον Εύοσμο τον φορμαρισμένο Αίαντα που παλεύει για την παραμονή του και βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς κάτω από τους Θρακιώτες αν και τους είχαν ξεγραμμένους. Η ομάδα της Κομοτηνής χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς στον Εύοσμό ώστε ωστε με νίκη την τελευτάια αγωνιστική επί της υποβιβασμένης ΜΕΝΤ να εξασφαλίσει την παραμονή της. Διαιτητές της συνάντησης οι Σταυριανίδης και Σιμίδης.

Το επομένο 24ωρο την κυραική στις 6 σε εξ’αναβολής αγώνα της 21ης αγωνιστικής η ΑΕ Κομοτηνής θα αντιμετωπίσει την νεανική ομάδα του Πήγασου Πολίχνης (με πολλούς πρωταθλητες εφηβων στις τάξεις της) που και αυτή το Σάββατο δίνει τον αγώνα της χρονιάς για αυτήν απέναντι στην μαθηματικά πρώτη Νίκη Αιγινίου στην Πιερια, με τους Κομοτηναίους να χωρίς άγχος να αγωνιστούν στο παιχνίδι με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα. Διαιτητές στην Πολίχνη θα είναι οι Δανιηλίδου και Τσιούλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 9 Απριλίου

Ωρα 18.00 ΔΑΚ Ευόσμου, Αίας Ευόσμου – ΑΕ Κομοτηνής, Διαιτητές: Σταυριανίδης, Σιμίδης

Ωρα 18.00 Μ.Παρασκευόπουλος Αλεξ/πόλη, ΓΕ Αλεξανδρούπολης – Νέστωρ, Διαιτητές: Μαρκάτσας, Παπαχρήστου

Ωρα 18.00 Σερρών, ΑΟ Σερρών – ΕΑ Λαρίσης, Διαιτητές: Δήμου, Κωστόπουλος

Ωρα 18.00 ΜΕΝΤ, Ένωση Τούμπας – Μακεδονικός, Διαιτητές:Δημητρίου, Μπουγιούκας

Ωρα 18.00 Μ. Τσικίνας, ΧΑΝΘ – ΑΣ Ελπίς, Διαιτητές: Αβραμίδης, Μπέλλος

Ωρα 19.00 Αιγινίου, Νίκη Αιγινιου – Πήγασος Πολίχνης, Διαιτητές: Πορτοκαλίδης, Τσαμουρτζής

Ρεπό ο ΑΣ Γιάννενα

Κυριακή 10 Απριλίου
Ωρα 18.00 Πολίχνης, Πήγασος Πολίχνης-ΑΕ Κομοτηνής, Διαιτητές: Δανιηλίδου-Τσιούλα

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ