Η προτροπή Πανόπουλου για… έρωτα και όχι πόλεμο! Και η στάση των ΠΑΕ για το Grexit

Mια μέρα μετά την προτροπή του προς τον πρώην συνεργάτη του και πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη να παραιτηθεί(θυμηθείτε ΕΔΩ) ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος, που με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σχολίασε τα τεκταινόμενα  προτείνοντας μεταξύ άλλων στην ελληνική πλευρά να κάνει έρωτα και όχι πόλεμο!!!

Πρόεδροι και παράγοντες ομάδων που και τη νέα χρονιά θα είναι στην Super League, για αυτό δεν ρωτήθηκαν ιθύνοντες Πανθρακικού και Καλλονής, μίλησαν στο gazzetta.gr για τις τελευταίες εξελίξεις με το τελεσίγραφο των FIFA και UEFA και τονίζουν μεταξύ άλλων πως ενδεχόμενο grexit θα είναι καταστροφή για το ποδόσφαιρο. Αναλυτικά τι ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης:

Για την πιθανότητα να υπάρξει grexit: «Ότι διαβάζουν όλοι, αυτό διαβάζω κι εγώ. Όλοι, λοιπόν, το ίδιο καταλαβαίνουμε Χωρίς καμία δόση ειρωνείας σε αυτό. Όλοι όσοι έχουμε μία στοιχειώδη λογική, το ίδιο αντιλαμβανόμαστε. Εγώ αυτό που προτιμώ να πω, είναι ένα μήνυμα, στην Ελληνική πλευρά, όχι στους ξένους. «Make love, not war».

Για τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν: «Ανάλογα, πως το εννοούμε. Αν είναι να γίνει τώρα και ένα μήνα πριν τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις να κάνουμε ότι κωλοτούμπα χρειάζεται και επιστρέψουμε στην «Ευρώπη», τότε δε το ονομάζω πραγματικό Grexit. Αν μιλάμε για μία απόφαση που δεν αλλάξει, όμως και κρατήσει κάποια χρόνια, τότε θα πάμε πολύ πίσω».

Για το αν θα είναι καταστροφή, μια τέτοια εξέλιξη: «Καταστροφή δεν είναι τίποτα, όμως θα μας αφήσει πολύ πίσω. Είναι σαν να μένεις σε μία πόλη που λάμπει και να βρεθείς ξαφνικά σε ένα χωριό που δεν έχει ούτε ρεύμα».

Για το ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο: «Οι Έλληνες στα δύσκολα, γίνονται μία γροθιά και πάντα καταφέρνουν να βρίσκουν, έστω και την ύστατη στιγμή, την λύση. Σε κάτι τέτοιο ελπίζω και τώρα. Ξέρουμε πως έχουν διαμορφωθεί δύο αντίπαλα μέτωπα, της ΕΠΟ και της Πολιτείας. Τώρα, όμως, είναι η ώρα που πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις όποιες διαφορές τους και να πράξουν όπως επιβάλει η Ιστορία, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος. Ας κάνει, λοιπόν, ο καθένας, αυτό που του αναλογεί για το καλό της Ελλάδας και του ποδοσφαίρου μας».

Διαβάστε περισσότερα αλλά και τις απόψεις των υπόλοιπων ιδιοκτητών και παραγόντων ομάδων της Super League αλλά και των Κέρκυρας και Λάρισας, που όπως όλα δείχνουν θα ανέβουν στην μεγάλη κατηγορία, στην σελίδα του gazzetta.gr με ένα κλικ ΕΔΩ