Σε ρυθμούς Βέροιας η Ξάνθη χωρίς τον τιμωρημένο Σολτάνι

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη το απόγευμα της Τρίτης. Η ήττα από τον Πλατανιά ανήκει στο παρελθόν για την ξανθιώτικη ομάδα που επικεντρώνεται αποκλειστικά στο επόμενο παιχνίδι επίσης εκτός, με την Βέροια στην πόλη της Ημαθίας.

Στο σημερινό πρόγραμμα, μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με αερόβιο τρέξιμο και passing game, στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο έδωσε τις οδηγίες του στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων που αποσκοπούσαν στο pressing και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Μανώλης Παπαστεριανός και ο Πέτρος Ορφανίδης ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα ενώ αντίθετα ατομικές ασκήσεις έκαναν οι Λουίτζι Τσέναμο και Αντριάν Λουσέρο, με τον τελευταίο να αποκομίζει πρόβλημα στη γάμπα από το παιχνίδι στα Περιβόλια Χανίων.

Για την αναμέτρηση με την Βέροια ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Καρίμ Σολτάνι που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Κύζα στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά και έτσι… γλύτωσε την ποινή δύο αγωνιστικών, καθώς είχε συμπληρώσει εφτά κίτρινες, και θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια.