Ώρα μηδέν για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, πιο ορατό απο ποτέ το…Grexit! Έφτασε το τελεσίγραφο της FIFA

Τελείωσαν τα ψέματα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τους παράγοντες της,  καθώς η πολυαναμενόμενη επιστολή της FIFA έφτασε στα γραφεία της ΓΓΑ και της ΕΠΟ και δίνει διορία μέχρι τις 15 Απριλίου για να αρθεί η απόφαση ματαίωσης του Κυπέλλου, ειδάλλως πάμε σε … Grexit!

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών πως η FIFA θα στείλει έγγραφο στην ΕΠΟ και το Υπουργείο Αθλητισμού την Τρίτη, όπως και συνέβη, στο οποίο θα ζητά την συμμόρφωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στους κανόνες της. Η επιστολή κατέφθασε και πλέον αν η Πολιτεία και ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν συμμορφωθεί με τους κανονισμούς της ΕΠΟ και αποσύρει τις συγκεκριμένες διατάξεις  μέχρι και τις 15 Απριλίου, τότε το grexit θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο μαζί με όλες τις συνέπειες που ακολουθούν για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θυμηθείτε το θέμα του ThrakiSportS για τις 10 συνέπειες του Grexit σε Ξάνθη, Πανθρακικό, ερασιτεχνικές ομάδες και Θρακιώτες παίκτες.

Αλλά και την νομική ανάλυση του Grexit από τον πρώην πρύτανη του ΔΠΘ και καθηγητή Δημοσίου Δικαίου Κων. Ρέμελη

Μείνετε στο ThrakiSportS καθώς το ρεπορτάζ τρέχει και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και άμεσες σε όλα τα μέτωπα. Ποια στάση θα κρατήσουν ο Ξανθιώτης πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ποια ο Υφυπουργός Αθλητισμού και ποια οι δύο Θρακιώτικες ΠΑΕ αλλά και γενικώς οι ΠΑΕ της Super League. Περισσότερα σε επόμενες αναρτήσεις…