Έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός ο Κ. Πατερόπουλος και φιλοξενεί προσωπικότητες των σπορ

Μια νέα αθλητική εκπομπή, διαφορετική από τις άλλες, έχει προστεθεί τις τελευταίες ημέρες στα ερτζιανά της Θράκης. Πρόκειται για την  Out of limits in sports που επιμελείται και παρουσιάζει κάθε Τετάρτη, 8-10μμ, στην συχνότητα του Status radio της Αλεξανδρούπολης ο Κώστας Πατερόπουλος.

Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για τον μέχρι πριν μερικούς μήνες αντιπρόεδρο του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που παραμένει στην ομάδα και έχει σήμερα τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο ίδιος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής Msc και πρόσφατα εξελέγη αι αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στόχος του είναι να μην κυνηγά την επικαιρότητα όπως την γνωρίζουμε στις άλλες εκπομπές, αλλά να συζητά με ειδικούς των σπορ και με αθλητικές προσωπικότητες, με στόχο να βοηθήσει «στην εκπαίδευση του αθλητικού κόσμου, αθλητών, γονέων, προπονητών, στελεχών και φιλάθλων, αλλά και στην δημιουργία προτύπων». Για τον λόγο αυτόν δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα όχι αγωνιστικού αλλά και επιστημονικού ενδιαφέροντος.

Στην πρώτη εκπομπή, μια εβδομάδα πριν, φιλοξενήθηκαν η ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης Βούλα Πατουλίδου, ο γνωστός σπορκάστερ και μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μαμουζέλος, ο διατροφολόγος-διαιτολόγος πανταζής Τάκας και ο θρακιώτης πρωταθλητής του ύψους Κώστας Μπανιώτης, λίγες μέρες μετά την 5η θέση που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του Πόρτλαντ.

Επόμενο ραντεβού είναι αυτήν την Τετάρτη (6/4, 8-10μμ) με καλεσμένους:
Τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή δρόμων της Running Team Ethnikou Αντώνη Κουφό
Την Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον (Αντιπτέρισης) Βικτώρια Χατζίνα
Τον καθηγητή των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, με ειδικότητα την αθλητική αναψυχή, Γιώργο Κώστα
και τον Yπεύθυνο των Εθνικών Ομάδων Χάντμπολ Κώστα Αλεξιάδη, που βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη.