«Έσπασε» σε χιλιάδες κομμάτια η καριόκα γίγας της Ξάνθης και έγινε ανάρπαστη

Σε χιλιάδες κομμάτια «έσπασε» το πρωί της Κυριακής η καριόκα γίγας, 383 κιλών, που παρασκεύασαν ζαχαροπλάστες στην Ξάνθη (θυμηθείτε ΕΔΩ), και μέσα σε λίγη ώρα έγινε ανάρπαστη, μιας και διανεμήθηκε σε όσους βρέθηκαν το κλειστό γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” καθώς και σε ιδρύματα της περιοχής.

karioka-xanthis-1Πιο συγκεκριμένα, από τις 11.00 το πρωί έως και τις 22.00 το βράδυ προσφέρθηκαν σε 9.500 επισκέπτες της 2ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Ξάνθης, τεμάχια της μεγάλης καριόκας Ξάνθης 383 κιλών, όπως αναφέρει το Επιμελητήριο.

“Πολλοί νηστεύοντες επισκέπτες εξέφρασαν την επιθυμία τα δικά τους τεμάχια να προσφερθούν – ει δυνατόν – στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη Νέα Καρβάλη, στο Γηροκομείο Ξάνθης και στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης. Το Επιμελητήριο Ξάνθης και οι επιχειρήσεις που παρασκεύασαν την μεγάλη καριόκα Ξάνθης, με μεγάλη χαρά έκαναν αυτή την προσφορά” επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ΕΒΕΞ για την δράση ενώ διευκρινίζεται πως η Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου και αντιπροσωπεία των ζαχαροπλαστών προγραμματίστηκε να επισκεφθούν την Δευτέρα τη Νέα Καρβάλη Καβάλας προκειμένου να διαθέσουν μερίδιο σε όλους τους πρόσφυγες που βρίσκονται εκεί.

ΠΗΓΗ: www.xanthinea.gr