ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην νίκη του Ορφέα Ξάνθης επί του Πετεινού (+photos)

Έχοντας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα απο την προηγούμενη αγωνιστική ο Ορφέας Ξάνθης έβλεπε το παιχνίδι με τον Άρη Πετεινού ως μαι καλή ευκαιρία για να μπορέσει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και παράλληλα να πετύχει δύο γκολ για να φτάσει τα 100 τέρματα, κάτι που το κατάφερε και με το παραπάνω κερδίζοντας τελικά με 6-0.

Η εικόνα του αγώνα ειδικά στο πρώτο μέρος δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση πως θα φτάσουμε σε μια τόσο επιβλητική και άνετη νίκη για τον Ορφέα, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία του αγώνα χωρίς όμως τις μεγάλες στιγμές, ενώ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 15′ μετά απο λάθος εκτίμηση απο άμυνα και τον γκολκίπερ του Πετεινού που εκμεταλλεύτηκε ο Χίντ Ιμέρ που άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ορφέα συνέχισε να έχει τον έλεγχο και εν τέλει κατάφερε να φτάσει σε άνετη νίκη πετυχαίνοντας πέντε τέρματα σε διάστημα 20 λεπτών, απέναντι στην ομάδα του Πετεινού που σε καμία περίπτωση δεν ήταν τόσο κακή για να χάσει με τόσο μεγάλη διαφορά.

Στο 60΄ο Λαζαρίδης διπλασίασε τα τέρματα για τον πρωταθλητή Ορφέα πετυχαίνοντας το 100 τέρμα της ομάδας του, και δεύτερο δικό του, με τον Γιάννη Καραγκιόζη στο 65′ και τον Μαυρόπουλο στο 70′ να ανεβάζουν τον δείκτη του σκόρ στο 4-0. Στο 72′ ο Γιάννης Καραγκιόζης πέτυχε το 24 τέρμα του φέτος, που τον καθιστά πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος,  κάνοντας το 5-0, για να φτάσουμε στο 80′ οπού ο Μάνος Χαραλαμπίδης διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Πλέον η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα Μαγικού στο γήπεδο του ΑΟΞ προτού ξεκινήσει την προετοιμασία της για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, ενώ η ομάδα του Άρη Πετεινού θα υποδεχτεί στον Πετεινό την Ασπίδα Ξάνθης θέλοντας να τελειώσει με νίκη μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα του Άρη που στην επιστροφή της στην Α’ κατηγορία κατάφερε σημαντικά επιτεύγματα. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Καλοπήτας με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Γιάννη Γκιαούρη.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Μαυρόπουλος Γ., Τζαμπάζ Χακή, Μαλαδένης Β., Παπαδιώτης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Χίντ Ιμέρ, Μόσχος(61′ Χαραλαμπίδης), Λαζαρίδης(72′ Καραγκιόζης Β.), Καραγκιόζης Γ., Καρά Αλή(46′ Μυγγίδης)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Δαηλίδης, Μαλαδένης Μ., Μαλαδένης Ευαγγ.(57′ Αρδόγλου), Λαβτζής, Καραμπατζάκης, Παναγιώτου, Νεανίδης, Κοκκαλίδης, Θώμογλου(61′ Τσούλφας), Μπουρλόγλου, Καντηλάφτη