Η απογοήτευση του Γιάννη Ανδρεάδη για τον αποκλεισμό της Εθνικής Νεανίδων στους… πόντους

Παρά την συγκλονιστική εμφάνιση και την σπουδαία νίκη που πήρε η εθνική ομάδα νεανίδων του Εβρίτη προπονητή Γιάννη Ανδρεάδη με 3-0 της Σερβίας στον τελευταίο αγώνα της στον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας, έμεινε εκτός τελικής φάσης στη διαφορά των πόντων.

Με μία νίκη σε τρεις αγώνες το εθνικό συγκρότημα ισοβάθμισε στην 2η θέση μαζί με Σερβία και Ρουμανία και τελικά πήρε την 3η θέση χάνοντας την πρόκριση για 26 πόντους στο σύνολο των τριών αγώνων που έδωσε.

«Είναι κρίμα που μείναμε εκτός τελικών λόγω της διαφοράς των πόντων. Η πρόκριση χάθηκε την πρώτη μέρα με την Ρουμανία, όπου πληρώσαμε την κόπωση από το ταξίδι και έτσι ήρθε ήττα. Κάθε μέρα παίζαμε και καλύτερα με αποκορύφωμα το σημερινό ματς όπου κάναμε μεγάλη εμφάνιση. Είναι κρίμα κι άδικο γιατί η ομάδα το άξιζε», τόνισε εμφανώς απογοητευμένος ο Αλεξανδρουπολίτης ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Ανδρεάδης.

«Τα λόγια του ομοσπονδιακού είναι χαρακτηριστικά. Τα κορίτσια έδειξαν τις ικανότητες τους αλλά μέσα σε ένα πούλμαν να γυρνούν τα Βαλκάνια και με τυπική προετοιμασία χωρίς δυνατά φιλικά πάλι καλά που έφτασαν και ως εδώ…», σχολίασε το volleynews.