Ανανεώνει με Πανιώνιο ο Μαρίνος Ουζουνίδης! Οι δηλώσεις του Εβρίτη κόουτς

Είδηση έβγαλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, που βρήκε νικητές τους κυανέρυθρους με 3-2 και τη Νέα Σμύρνη να μοιάζει με… «μεθυσμένη πολιτεία».

Ο Αλεξανδρουπολίτης τεχνικός αποκάλυψε πως έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι Νεοσμυρνιώτες θα καταφέρουν να πάρουν άδεια, προκειμένου να τους επιτραπεί η έξοδος στην Ευρώπη.

«Είναι μία μέρα που δεν χρειάζεται να λες πολλά λόγια. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πήραν ότι άξιζαν όλη τη χρονιά. Μία πολύ σταθερή ομάδα, από την αρχή ήταν μέσα στην πεντάδα και σήμερα το οριστικοποιήσαμε», σχολίασε στην συνέντετξη Τύπου ο Ουζουνίδης.

Ο Εβρίτης τεχνικός έδωσε «συγχαρητήρια και στον κόσμο μας, που έστω και στο τέλος επέστρεψε στο γήπεδο», προτρέποντάς τους «να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό μας έτσι». 

Για το εάν θα πάρει η ομάδα αδειοδότηση, είπε: «Περιμένουμε τώρα και από την διοίκηση, αν θα πάρουμε την αδειοδότηση. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε και σε αυτό τον τομέα».

Την είδηση ωστόσο την έδωσε σε ερώτημα για το εάν θα ανανεώσει στον Πανιώνιο: «Έχουμε έρθει σε μία συμφωνία με την διοίκηση, μένουν κάποιες λεπτομέρειες, αλλά δεν νομίζω να υπάρξει θέμα».