Σκόραρε ξανά ο Ράνος που έφτασε τα 7 γκολ και ετοιμάζεται για επιστροφή (+photos)

Τα 7 τέρματα έφτασε με την “πράσινη” φανέλα του Άρη Λεμεσού ο Ξανθιώτης επιθετικός Αντώνης Ράνος, με την ομάδα της Λεμεσού να μένει στην ισοπαλία με 2-2 με τον Εθνικό Άχνας και ουσιαστικά να εξασφαλίζει την παραμονή της τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε των πλέι άουτ.

Ο Ράνος που αγωνίζεται δανεικός απο την Ξάνθη συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Άρη Λεμεσού, και πλέον μετά τα τρία ματς με την φανέλα της ομάδας της Λεμεσού αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα της Skoda Ξάνθη, καθώς υπάρχει ικανοποιήσει απο την παρουσία του στην Κύπρο και θεωρείται δεδομένο πως υπολογίζεται για την Ξάνθη της επόμενης αγωνιστικές περιόδου.

Ο Ράνος που αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα σκόραρε στο 27′ ισοφαρίζοντας το γκολ του Γκριγκαλασβίλι, ενώ η ομάδα της Άχνας πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο  35′ του Ατάντα. Η ομάδα της Λεμεσού πίεσε κέρδισε πέναλτι στο 85′ με τον Αουρέλιο όμως να αστοχεί και εν τέλει να ισοφαρίσει στο 92′ με τον Μπονιφέις, και ενώ ο Άρης αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Χριστοφόρου με απευθείας κόκκινη στο 76′.