Photos: 50 κλικ από την κάκη εμφάνιση της Ξάνθης και ήττα απο τον Πλατανιά στα Χανιά

Με το μυαλό στις… καλοκαιρινές διακοπές εμφανίστηκαν οι παίκτες της Skoda Ξάνθη που για ακόμη ένα ματς ήταν άνευροι και χωρίς να θυμίζουν σε τίποτα την πολύ καλή Ξάνθη που αγωνίστηκε κόντρα στους “μεγάλους”, και μοιραία οι Θρακιώτες γνώρισαν την ήττα με 3-1 απο τον Πλατανιά στα Περιβόλια στην αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ιγκόρ Ανγκούλο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Πλατανιά, με τον  32χρονο Ισπανό επιθετικό να σημειώνει τα δυο πρώτα γκολ των γηπεδούχων (18′ και 33′), η Ξάνθη είχε καταφέρει να μειώσει με το πρώτο γκολ του Χρήστου Λισγάρα στο εφετινό πρωτάθλημα, στο 65′ και να μπει προσωρινά στην αναμέτρηση, όμως ο Λούκα Μιλούνοβιτς, δέκα λεπτά αργότερα (75′) διαμόρφωσε με το έκτο του γκολ στο πρωτάθλημα, το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Ανγκούλο (90+3’ Ιτούα), Ντίνας (69’ Μιλούνοβιτς), Γουνδουλάκης (88’ Τσουράκης).

SKODA ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης (46’ Καμαρά), Καρυπίδης (46’ Καπετάνος), Γουάλας (78’ Φασίδης), Φλίσκας, Λισγάρας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Σολτάνι, Νιέτο.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζα από την αναμέτρηση μέσα από ένα photo story 50 εικόνων της Intime…