Πανηγυρίζει το Διδυμότειχο! Με πεντάρα εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο στην ΕΠΣ Έβρου η ΑΕΔ!!!

Η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου πανηγυρίζει το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημά της. Οι πράσινοι νίκησαν το απόγευμα της Κυριακής για την 20η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου την αδύναμη Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου με το εμφατικό 5-0 και εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Η ΑΕ Διδυμοτείχου ως εκπρόσωπος του νομού Έβρου θα λάβει μέρος τον Μάιο στα μπαράζ ανόδου, ξεκινώντας την προσπάθειά της εκτός έδρας με τον Ορφέα Ξάνθης, που επίσης έχει εξασφαλίσει από την προηγούμενη εβδομάδα και μαθηματικά τον τίτλο στο δικό του πρωτάθλημα.

Με δεδομένο ότι ο Έβρος Σουφλίου έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στο τοπικό πρωτάθλημα ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επίσης δεν έχει πλέον ελπίδες παραμονής, ουσιαστικά η ΑΕΔ αποτελεί την μόνη ελπίδα όλου του Έβρου για να υπάρχει εκπροσώπηση του Νομού σε εθνικό πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος από τα μπαράζ ανόδου των τεσσάρων πρωταθλητών των ΕΠΣ Εβρου, Θράκης (Ροδόπης), Ξάνθης και Καβάλας, θα ανέλθουν στην Γ’ Εθνική δύο ομάδες και όχι μόλις μία, όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι δεδομένα η Θράκη θα έχει εκπροσώπηση και στη νέα Γ’ Εθνική.

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΡΟΔΟΠΗ) ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ