LIVE η Γ’ Εθνική: Ασπίδα Ξάνθης – Ελευθερούπολη, ΓΑΣ Κομοτηνή – Γαλάτιστα και Ορφέας Ν. Σκοπού – ΑΕ Κομοτηνής

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Ασπίδα Ξάνθης – Ελευθερούπολη, ΓΑΣ Κομοτηνή – Γαλάτιστα και Ορφέας Ν. Σκοπού – ΑΕ Κομοτηνής για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών. O Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο κλειστό της Κομοτηνής, ενημερώνεται και για τα άλλα ματς και σας μεταδίδει…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση τις επόμενες ώρες θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη και στα τρία παιχνίδια των ομάδων της Θράκης για τη 22η αγωνιστική.

Ώρα 17:20 Χορηγός των σημερινών αγώνων μπάσκετ είναι οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη”, με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη, έδρα στον Ίασμο Ροδόπης και… παράδοση από το 1927. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους χώρους τους πλέον όχι μόνο για τον καθημερινό σας άρτο αλλά και για καφέ και όμορφα γλυκίσματα, Επίσης, είναι η ιδανικότερη επιλογή και για να αναλάβουν το κέτερινγκ στις ομορφότερες εκδηλώσεις της ζωής σας, όπως γιορτές, βαφτίσεις κλπ (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:24 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:28 Ακόμα, την live μετάδοση των αναμετρήσεων προσφέρει  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 17:32 Τέλος να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά της για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, με πλήρες αθλητικό ένθετο στο οποίο υπάρχει ενημέρωση και αποκαλυπτικό παρασκήνιο από όλες τις ομάδες της Θράκης.

Ώρα 17:36 Την Ελευθερούπολη υποδέχεται στο κλειστό του Ευμοίρου η Ασπίδα Ξάνθης και με νίκη θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Αντίθετα η Ελευθερούπολη μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία.

Ώρα 17:39 Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στην Κομοτηνή και στην αναμέτρηση τους ΓΑΣ Κομοτηνή με τη Γαλάτιστα. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει μείνει από στόχους, καθώς μαθηματικά δεν μπορεί να ανέβει στη Β΄ Εθνική, αλλά ούτε και να υποβιβαστεί. Αντίθετα η ομάδα της Χαλκιδικής παλεύει για τη παραμονή της.

Ώρα 17:42 Αντίθετα αδιάφορη είναι η αναμέτρηση στο Νέο Σκοπό ανάμεσα στον τοπικό Ορφέα και την ΑΕ Κομοτηνής, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν σωθεί και θα αγωνίζονται και του χρόνου μαζί στη Γ΄ Εθνική.

Ώρα 17:46 Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής έχει ως εξής: Ασπίδα Ξάνθης – Ελευθερούπολη, Χαλκηδόνα – Αρετσού, Ορφέας Ν. Σκοπού – ΑΕ Κομοτηνής, ΧΑΝΘ – ΒΑΟ, Αγία Βαρβάρα – Γέφυρα, Ίκαροι Σερρών – Ζέφυρος, ΓΑΣ Κομοτηνή – Γαλάτιστα.

Ώρα 17:52 Στις αναμετρήσεις του πρώτου γύρου είχαμε Ελευθερούπολη – Ασπίδα Ξάνθης 72-80, ΑΕ Κομοτηνής – Ορφέας Ν. Σκοπού 79-51 και Γαλάτιστα – ΓΑΣ Κομοτηνή 65-69.

Ώρα 17:57 Διαιτητές στο Εύμοιρο είναι οι Κατρακάρης και Μπακάλης από το Σύνδεσμο Ανατολικής Μακεδονίας. Στην Κομοτηνή διαιτητές είναι οι Τζιβελεκίδου και Μαραθιώτης από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης, ενώ στο Νέο Σκοπο διαιτητές είναι οι Φούτζηλας και Τζιοπάνος επίσης από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης.

Ώρα 18:00 Για την Ασπίδα ξεκινάνε το παιχνίδι οι Κουτσογιάννης, Τσιόγκας, Στεφανίδης, Παπαδάκης και Γρούδος.

Ώρα 18:01 Στην Κομοτηνή για τον ΓΑΣ ξεκινάνε οι Αθανασίου, Λεχούδης, Μπεκρής, Καλατζής και Στασινόπουλος, ενώ για τη Γαλάτιστα οι Κουλαξής, Καρανώτας, Γιαχανατζής, Σιδηράς και Ακριτίδης.

Ώρα 18:08 Πρώτο πεντάλεπτο στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Γαλάτιστα 7-7.

Ώρα 18:11 Πεντάλεπτο και στο Νέο Σκοπό, με την ΑΕ Κομοτηνής να προηγείται με 10-13.

Ώρα 18:17 Τέλος της πρώτης περιόδου στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να προηγείται με ένα πόντο. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Γαλάτιστα 17-16.

Ώρα 18:19 Τέλος της πρώτης περιόδου στο Νέο Σκοπό, με την ΑΕ Κομοτηνής να προηγείται με διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: Ορφέας Ν. Σκοπού – ΑΕ Κομοτηνής 17-28.

Ώρα 18:20 Ολοκληρώθηκε και στο Εύμοιρο η πρώτη περίοδος, με την Ασπίδα να προηγείται με τρεις πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: Ασπίδα Ξάνθης – Ελευθερούπολη 23-20.

Ώρα 18:27 3΄53΄΄ για το τέλος τπυ πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Γαλάτιστα 32-24.

Ώρα 18:30 Πέντε λεπτά για το ημίχρονο στο Νέο Σκοπό και η ΑΕ Κομοτηνής προηγείται με 21-34.

Ώρα 18:34 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να προηγείται με ένα καλάθι. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Γαλάτιστα 36-34.

Ώρα 18:42 Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και στο Νέο Σκοπό, με την ΑΕ Κομοτηνής να προηγείται με πέντε πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Ορφέας Ν. Σκοπού – ΑΕ Κομοτηνής 38-43.

Ώρα 18:43 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο Εύμοιρο, με την Ασπίδα να έχει επιβάλλει το ρυθμό της και να προηγείται με διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου:  Ασπίδα Ξάνθης – Ελευθερούπολη 49-35.

Ώρα 18:46 Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι η μετάδοση αυτή είναι από τους “ξηρούς καρπούς Σβυντρίδη” τους “Θρακιώτικους Φούρνους Λεχούδη” που έχουν καταστήματα σε Ξάνθη και Κομοτηνή αλλά και παράδοση από το 1927, την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά» που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη με πλήρες αθλητικό ένθετο και  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”.

Ώρα 19:03 Τέλος της τρίτης περιόδου στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να έχει πάρει διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Γαλάτιστα 64-51.

Ώρα 19:07 Τρία λεπτά για το τέλος της τρίτης περιόδου στο Νέο Σκοπό και οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 52-52.

Ώρα 19:13 Τέλος της τρίτης περιόδου στο Εύμοιρο, με την Ασπίδα να οδεύει σε μία έυκολη νίκη. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Ασπίδα Ξάνθης – Ελευθερούπολη 65-46.

Ώρα 19:14 Ακόμα πέντε λεπτά στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Γαλάτιστα 68-62.

Ώρα 19:17 Εφτά λεπτά για το τέλος στο Νέο Σκοπό και ο Ορφέας προηγείται με 65-60.

Ώρα 19:20 Ακόμα δύο λεπτά στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Γαλάτιστα 73-68.

Ώρα 19:22 Τελευταίο λεπτό στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Γαλάτιστα 75-70.

Ώρα 19:23 16 δευτερόλεπτα στην Κομοτηνή και έχουμε ντέρμπι. ΓΑΣ Κομοτηνή – Γαλάτιστα 75-73.

Ώρα 19:25 Ακόμα πέντε λεπτά για το τέλος του αγώνα στο Εύμοιρο, Ασπίδα Ξάνθης – Ελευθερούπολη 77-54.

Ώρα 19:26 8 δευτερόλεπτα και 8 δέκατα στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Γαλάτιστα 76-73. Επίθεση για τη Γαλάτιστα.

Ώρα 19:28 6 δευτερόλεπτα στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Γαλάτιστα 76-75. Βολές για τον ΓΑΣ.

Ώρα 19:29 Ο Καραμπέκης θα αστοχήσει και στις δύο βολές, όμως θα κλέψει την πάσα αιφνιδιασμού και θα δώσει στον Στασινόπουλο που θα καρφώσει. ΓΑΣ Κομοτηνή – Γαλάτιστα 78-75, ακόμα 8 δέκατα.

Ώρα 19:31 Τέλος του παιχνιδιού στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ αν και αδιάφορος να παίρνει μία αγχωτική νίκη. Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνή – Γαλάτιστα 78-75.

Ώρα 19:34 Τέλος του αγώνα και στο Εύμοιρο, με την Ασπίδα να συντρίβει την Ελευθερούπολη και στις επόμενες τρεις αγωνιστικές να ζητά μία νίκη για να ανέβει και μαθηματικά. Τελικό αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης – Ελευθερούπολη 92-57.

Ώρα 19:40 Τελείωσε το παιχνίδι και στο Νέο Σκοπό, με την ΑΕ Κομοτηνής να γνωρίζει την ήττα. Τελικό αποτέλεσμα: Ορφέας Ν. Σκοπού – ΑΕ Κομοτηνής 87-79.

Ώρα 19:42 Θυμίζουμε ότι την μετάδοση των αγώνων προσέφεραν οι “ξηροί καρπούς Σβυντρίδη”  η εβδομαδιαία εφημερίδα «Θρακική Αγορά» με το μεγάλο αθλητικό της ένθετο,  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά, οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη” με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη και… παράδοση από το 1927. Ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας και ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν να έχετε πρώτοι άμεσα ενημέρωση για τους τρεις αγώνες των ομάδων της Θράκης. Μείνετε στο ThrakiSportS, ακολουθούν ρεπορτάζ από όλα τα ματς και φυσικά σε επόμενη ανάρτηση τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία…