Γ’ Εθνική: Με περίπατο επί της Ελευθερούπολης ακόμα πιο κοντά στην άνοδο η Ασπίδα Ξάνθης (+photos)

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Ασπίδα Ξάνθης κέρδισε ακόμη ένα παιχνίδι στο “κάστρο” της το κλειστό -γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου, επικρατώντας της Ελευθερούπολης με 92-57 και πλέον βρίσκεται μια νίκη απο την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου της στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Στο παιχνίδι οι Ξανθιώτες πιέστηκαν απο τους αντιπάλους τους μόνο στην πρώτη περίοδο, και απο εκεί και πέρα το ματς ήταν με απόλυτους πρωταγωνιστές τους παίκτες της Ασπίδας που έφτασαν σε μια άνετη νίκη. Χαρακτηριστικό της επιτυχίας της Ξανθιώτικης ομάδας επίσης το γεγονός πως σκόραραν όλοι οι παίκτες της που ήταν στην αποστολή και για ακόμη μια φορά προσέφεραν στον κόσμο που σχεδόν γέμισε το γήπεδο του Ευμοίρου ακόμη μια εντυπωσιακή παράσταση.

Η ομάδα της Ασπίδας είχε πολυφωνία στο σκοράρισμα καθώς αρκετοί παίκτες της κατάφεραν να πετύχουν διψήφιο αριθμό πόντων όπως οι Κουμπάνης, Τσιώγκας, Πέτς και ο συνήθης ύποπτος Κουτσογιάννης, με τον κόουτς Ιωαννίδη να βλέπει με ευχαρίστηση όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησε όχι μόνο να σκοράρουν αλλά να βγάζουν τρομερή διάθεση να δώσουν ενέργεια στο παιχνίδι της Ξανθιώτικης ομάδας.

Διαιτητές: Κατρακάρης – Μπακάλης

Δεκάλεπτα: 23-20, 49-35 (ημίχρονο), 65-46, 92-57 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Ιωαννίδης – Κωττάκης): Κουμπάνης 16, Παπαδάκης 6(2), Γρούδος  4, Τσιώγκας  15(3), Στεφανίδης  7(1), Χατζημιχαηίδης  6(1), Δάτσης 2, Κουτσογιάννης  13, Κέλλης  6(2), Καραμπίνης  3(1), Παλλάκης  3, Πέτς  11

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΓΣ (Αδαμόπουλος):Παπαζούδης 16(3), Ανίσογλου  3(1), Καρατσομπάνης  3, Ρότσας  6(2), Κωνσταντάρας, Μαρκής, Αδαμόπουλος  22(1), Δανίκης  2, Σφουγγάρης, Αμπεριάδης  5(1), Λαζαρίδης