Έξι μετάλλια για την Ελλάδα στο διεθνές τουρνουά Πάλης στην Βουλγαρία, τα δύο απο Θρακιώτες!

Με έξι μετάλλια στις αποσκευές τους , τα δύο εξ’ αυτών απο παλαιστές απο την Θράκη, επέστρεψαν από το Διεθνές τουρνουά πάλης που διεξήχθη στην πόλη της Βουλγαρίας Στάρα Ζαγόρα η Ελληνική αποστολή.

Οι Έλληνες αθλητές κάτω από την καθοδήγηση των προπονητών Θεόδωρου Καρυπίδη(Ολυμπιακή Φλόγα Ξάνθης) και Θέμη Ιακωβίδη σε ένα ιδιαίτερα δυνατό τουρνουά με την παρουσία αθλητών από 32 συλλόγους της Βουλγαρίας αλλά και από άλλες 7 χώρες.

Η Ελληνική αποστολή κατέκτησε συνολικά 6 μετάλλια(3 ασημένια, 3 χάλκινα), ενώ είχε και 3 πέμπτες θέσεις. Πιο συγκεκριμένα οι Έλληνες αθλητές κατέκτησαν τρία (3) ασημένια με τους, Αργύρη Γρηγοριάν (50 κιλά παίδων), Γιάννη Μαραγκόπουλο (85 κιλά παίδων), Χριστίνα – ΜαρίαΑμπατζή (70 κιλά κορασίδων) και τρία (3) χάλκινα με τους, Χρήστο Σκόνδρα (58 κιλά παίδων), Γεννάδιο Καρυπίδη (69 κιλά παίδων), Βίκτωρα Νικολαΐδη (85 κιλά παίδων), ενώ στις 5ες θέσεις κατετάγησαν οι Ιωάννης Ηλιάδης (69 κιλά παίδων) και Χριστόφορος Λαζίδης (100 κιλά παίδων).

Από τα Θρακιωτάκια δύο μετάλλια κατέκτησαν οι παλαιστές του ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής με τους Αργύρη Γρηγοριάν στα 50 κιλά Παίδων(ασημένιο) και τον Χρήστο Σκόνδρα στα 58 κιλά Παίδων(χάλκινο) να δείχνει για ακόμη μια φορά πόσο καλή δουλειά γίνεται στην Ελευθέρα στον σύλλογο της Κομοτηνής που είχε δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις.