Ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών με συμμετοχή έξι Θρακιωτών!

Με τη συμμετοχή 312 αθλητών και αθλητριών από 116 σωματεία απο ολόκληρη την χώρα θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Απριλίου και την Κυριακή 3 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου της Χαλκίδας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών. Ανάμεσα τους θα είναι και έξι αθλητές-τριες απο τρις τρεις συλλόγους της Θράκης.

Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις του αθλήματος επί ελληνικού εδάφους που παρουσιάζει, όπως είναι φυσικό, μεγάλο ενδιαφέρον. Επί πλέον ενισχύει στη πράξη για άλλη μια φορά την πεποίθηση της διοίκησης της ΕΛΟΤ για αποκέντρωση του αθλήματος με περισσότερες διοργανώσεις στην περιφέρεια.

Στα δικά μας όμως το ενδιαφέρον των Θρακιωτών στρέφεται στις έξι συμμετοχές τεσσάρων ανδρών και δύο γυναικών με τις ελπίδες για σημαντικές διακρίσεις να είναι αρκετές. Ο σύλλογος “Ορέστης Βασίλης” Ξάνθης βρίσκεται στην Χαλκία με δύο αθλητές του τον Χρήστο Αντωνίου που θα αγωνιστεί το Σάββατο στα -54 κιλά και την Ευαγγελία Θεοδωρίδου που θα αγωνιστεί την Κυριακή στα -53 κιλά.

Δύο αθλητές έχει στην αποστολή του και ο σύλλογος TKD Κομοτηνής με τους Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Σταύρο Μπόκα να αγωνίζονται αμφότεροι το Σάββατο στα -74 κιλά. Τέλος όπως και οι άλλοι δύο σύλλογοι της Θράκης έτσι και ο TKD Αλεξανδρούπολης βρίσκεται στην Χαλκίδα με δύο αθλητές τους Θεόδωρο Τσακάλη που αγωνιστεί την Κυριακή στα -80 κιλά και  την Νικολέτα Ηλιακοπούλου που θα αγωνιστεί επίσης την Κυριακή στα -67 κιλά. Τέλος να σημειώσουμε πως το Σάββατο θα αγωνιστεί και η Εβρίτισσα Ελένη Σαλινούδη που αγωνίζεται όμως με τα χρώματα του Πρωτέα Σερρών οπού βρίσκεται λόγω σπουδών.

Δείτε την κλήρωση των αγώνων  και τα ζευγάρια των αθλητών απο την Θράκη, απο την κλήρωση του Σαββάτου ΕΔΩ, και την κλήρωση των αγώνων της Κυριακής ΕΔΩ