Super League: Η δεκαοχτάδα του Στοΐνοβιτς για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρησης της 28ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο στάδιο Καραισκάκη και ο προπονητής της ομάδας Ζόραν Στοΐνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή μετά την πρωινή προπόνηση.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, παιχνίδια 5-2 και ασκήσεις ταχύτητας και αντίδρασης. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων όπως επίσης και στην αντιμετώπιση αλλά και εκτέλεση στατικών φάσεων.

Ο Χρήστος Τζάνης συνέχισε κανονικά το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασής του, ενώ στο προπονητικό πρόγραμμα επανήλθε ο Αλφρέδο Μεχία (που ωστόσο δεν είναι στην αποστολή, όπως και ο Χαβίτο) έπειτα από την απουσία του, εξαιτίας των υποχρεώσεών που είχε με την Εθνική Ομάδα της Ονδούρας.

Ύστερα από το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του Πανθρακικού, Ζόραν Στοΐνοβιτς, ανακοίνωσε τη 18μελή αποστολή της ομάδας, η οποία αναχώρησε αεροπορικώς για την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει το Σάββατο, ενόψει του Κυραικάτικου αγώνα.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Γιούδας, Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδης, Μελίσσης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Ζδράβος, Χρήστου, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Ψάλτης, Μουδούρογλου, Ντιγκινί, Νικόλτσης, Ίγκορ.