Photos: Κλικ από την επίσκεψη του 6ου Δημοτικού Ξάνθης στην προπόνηση της Skoda

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, το αθλητικό κέντρο της Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, είχε την χαρά να φιλοξενήσει το 6ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

Οι νεαροί μαθητές και οι νεαρές μαθήτριες επισκέφθηκαν και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Skoda Ξάνθη, γνωρίζοντας από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Τριάδη, Βασίλη Σκούρτη, Χρήστο Λισγάρα, Χρήστο Καρυπίδη, Αντριάν Λουσέρο, Λουίτζι Τσέναμο και Μανώλη Παπαστεριανό απάντησαν σε κάθε ερώτηση των παιδιών, υπογράφοντας αυτόγραφα, μπλούζες και μπάλες.

Η ευχάριστη επίσκεψη των μαθητών ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα παρακολουθώντας μέρος της προπόνησης, κατά την διάρκεια της οποίας η ομάδα γυμνάστηκε σε δύο γκρουπ.

Τόσο το πρώτο που ξεκίνησε λίγο πριν τις 11:00 όσο και το δεύτερο που ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00, δούλεψαν σε τομείς της επιθετικής τακτικής και στα τελειώματα φάσεων ενώ στην προθέρμανση υπήρξαν ασκήσεις ταχύτητας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παπαστεριανός και Ορφανίδης ενώ επέστρεψε και ο Κασά Καμαρά μετά την κλήση του στην Εθνική Μαυριτανίας.

Δείτε στο παρακάτω photo story εικόνες από την προπόνηση και την επίσκεψη του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης…