Επέστρεψε Γερμανία ο Γκοδόλιας, απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνάντηση με τους γιατρούς της Super League

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη συνάντησή του με τους ιατρούς των 16 ομάδων της Super League δήλωσε στο ThrakiSportS ο καθηγητής του ΔΠΘ Γιώργος Γκοδόλιας, που έχει αναλάβει υπεύθυνος του ιατρικού τιμ των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου.

Ως γνωστόν, με πρωτοβουλία του Ξανθιώτη καθηγητή Αθλητιατρικής, για πρώτη φορά υπήρξε μια τέτοια συνάντηση μεταξύ των γιατρών της Super League το πρωί της Τετάρτης (συμμετείχαν και οι γιατροί Ξάνθης και Πανθρακικού), η οποία συνάντηση έγινε παράλληλα με αντίστοιχη του Μίχαελ Σκίμπε με προπονητές.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς όλων των ομάδων που με την συμμετοχή τους έδειξαν ότι θέλουν να βοηθήσουν στην Εθνική Ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται. Οι συζητήσεις ήταν για να βοηθηθεί το ιατρικό τιμ της Εθνικής Ομάδας και όλα τα παιδιά, γιατί χρειαζόμαστε τις πληροφορίες των συλλόγων της Super League, όπως και των ομάδων των παικτών που παίζουν στο εξωτερικό», σχολίασε ο Γ. Γκοδόλιας, που μετά την συνάντηση και το γεύμα γνωριμίας που ακολούθησε από κοινού με τους γιατρούς και τους προπονητές, αναχώρησε για την Γερμανία, όπου είναι η βάση του.

Ακόμα, ο Γ. Γκοδόλιας σχολίασε: «Ανταποκρίνονται όλοι οι γιατροί μας με τον καλύτερο τρόπο και είμαι της γνώμης η συνεργασία να συνεχιστεί με συναντήσεις παρόμοιες καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Θα παίρνουμε τις πληροφορίες που έχουν σχέση με την υγεία των αθλητών και την κατάσταση που βρίσκονται από τα σωματεία και σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ των Εθνικών Ομάδων, ώστε να προσαρμόσουμε την προπόνηση και την φόρτιση των παικτών και από ιατρικής πλευράς. Αντίστοιχα στοιχεια θα έχουμε και από τις ξένες ομάδες, που είναι πιο προσαρμοσμένες σε αυτήν την κατάσταση και συνεργάζονται μαζί μας».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ