Στην Εθνική Νέων ο εβρίτης Βαγγέλης Αραμπατζής του ΠΑΟΚ

Την Πρωταπριλιά αρχίζει στην Αργολίδα η προετοιμασία της Εθνικής Νέων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο οποίο μετέχει και ο πρωην αθλητής του Αστέρα Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Αραμπατζής, την Πέμπτη 7 Απριλίου θα αναχωρήσει για την Τιφλίδα όπου και θα πάρει μέρος στον 6ο όμιλο με αντιπάλους τις Γεωργία, Σερβία και Ισραήλ. Το εισιτήριο για τα γήπεδα της Δανίας το καλοκαίρι, το διάστημα 28 Ιουλίου- 7 Αυγούστου θα πάρει η πρώτη ομάδα του ομίλου.

Οι 19 αθλητές που κλήθηκαν από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές Στέλιο Σεϊρεκίδη και Στέλιο Αλεπουδέα είναι οι: Κρητικός, Τζάνος, Παπαπούλιος (Πανελλήνιος), Μπραουδάκης, Μωραίτης (ΑΣΕ Δούκα), Τσάτσας, Μελετάκος (Άρης Νίκαιας), Αραμπατζής, Καραγκιοζόπουλος, Τσαναξίδης (ΠΑΟΚ), Χαραλαμπίδης, Αποστολίδης, Τριανταφυλλίδης (Φίλιππος Βέροιας), Τσαμεσίδης (Φοίβος Συκεών), Καρκαλάτος (Διομήδης Άργους), Θεωδορόπουλος (Αερωπός Έδεσσας), Ηλιόπουλος (Freiberg- Γερμανία), Μουτόπουλος (Pohlheim- Γερμανία), Πολύδωρος (Ευρωπαϊκό Κολέγιο Κύπρου).

Το πρόγραμμα των προκριματικών

Παρασκευή 8 Απριλίου
15:00 Σερβία- Ισραήλ
17:00 Γεωργία- Ελλάδα

Σάββατο 9 Απριλίου
15:00 Ελλάδα- Σερβία
17:00 Ισραήλ- Γεωργία

Κυριακή 10 Απριλίου
13:00 Ισραήλ- Ελλάδα
15:00 Σερβία- Γεωργία