Νέα προσπάθεια παρενόχλησης μαθητή στην Κομοτηνή – Αναζητούν τον δράστη οι Αστυνομικοί

Δεν κόπασε ακόμα ο θόρυβος που ξέσπασε από την σύλληψη και καταδίκη του 70χρονου στην Κομοτηνή για αποπλάνηση ανηλίκου, αλλά και την προγενέστερη σύλληψη δύο νεαρών ανδρών με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις σε βάρος νέων γυναικών στην πόλη μας, και ένα ακόμα περιστατικό, που καταγγέλθηκε στον “ΧΡΟΝΟ” έρχεται να προστεθεί στα παραπάνω και να προβληματίσει.

Το περιστατικό με θύτη έναν νεαρό άνδρα και θύμα έναν μαθητή γυμνασίου σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στην Κομοτηνή, αλλά δεν γνωστοποιήθηκε επίσημα από την αστυνομία, παρά το γεγονός ότι αυτή ενεπλάκη, αλλά πιάνοντας τελικά τον λάθος άνθρωπο, με αποτέλεσμα αυτός που επιχείρησε να προσεγγίσει τον μαθητή με σκοπό να τον αποπλανήσει να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

KomotiniΣύμφωνα με πληροφορίες του “Χ” ο ανήλικος μαθητής διέρχονταν από το πάρκο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Περπατούσε μόνος τους μεσημεριανές ώρες μέσα από το πάρκο κατευθυνόμενος προς το σπίτι του. Τότε ένας άνδρας που φορούσε αθλητική φόρμα τον προσέγγισε και προσπάθησε να αρχίσει μία συνομιλία μαζί του.

Ο μαθητής δεν έδωσε σημασία στον άγνωστο άνδρα και συνέχισε στο δρόμο του. Όμως ο άνδρας τον πήρε από πίσω επιμένοντας να του μιλάει, να τον ρωτάει που πηγαίνει και προτείνοντάς του να τον συνοδεύσει αυτός μέχρι το σπίτι του. Ο μαθητής ενεργώντας ευτυχώς ψύχραιμα επιτάχυνε το βήμα του και έφτασε γρηγορότερα στο σπίτι του που ήταν σε κοντινή απόσταση, αποφεύγοντας οποιαδήποτε συνομιλία με τον άγνωστο άνδρα.

Ο ανήλικος έκανε γνωστό το περιστατικό στους γονείς του οι οποίοι άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία. Δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με την ηλικία του άνδρα που ακολούθησε το ανήλικο αγόρι, την εμφάνισή του, αλλά και τα ρούχα που φορούσε.

Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ενός υπόπτου, ο οποίος έμοιαζε στην περιγραφή που είχε δώσει ο μαθητής. Όταν όμως ο ανήλικος κλήθηκε να αναγνωρίσει τον άνδρα που επιχείρησε να τον παρενοχλήσει, δεν ήταν αυτός που έπιασε η αστυνομία ο άνδρας του πάρκου. Η έρευνα των οποίων συνεχίζεται.
Πηγή: www.xronos.gr