Κοσμοσυρροή στους πρώτους Περιφερειακούς αγώνες ΑΜ-Θ Μπάντμιντον Κ13 και Κ17(+photos)

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη διοργάνωση περιφερειακών αγώνων αντιπτέρισης (badminton) στην πόλη της Ξάνθης την Κυριακή, στο σύγχρονο και φιλόξενο γυμναστήριο του 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης, οπού η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης σε συνεργασία με το τμήμα αντιπτέρισης του ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης συνδιοργάνωσαν τους Περιφερειακούς Αγώνες στις κατηγορίες κάτω των 13 ετών (U-13) και κάτω των 17 ετών (U-17).

Διαμορφώθηκαν τέσσερα (4) γήπεδα αντιπτέρισης υψηλών προδιαγραφών στα οποία αγωνίστηκαν σαράντα επτά (47) μικροί αθλητές και αθλήτριες σε εκατόν τέσσερις (104) αγώνες όλων των αγωνισμάτων αντιπτέρισης (μονό ανδρών, μονό γυναικών, διπλό ανδρών, διπλό γυναικών και διπλό μεικτό) και στις δύο (2) κατηγορίες (U-13 & U-17).

Για τους διοργανωτές ήταν ένα κουραστικό διήμερο λόγω και της προετοιμασίας του γηπέδου αλλά άξιζε τον κόπο και με το παραπάνω. Στο δεσμό http://www.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=BC1EAABF-1687-4F99-99EC-1E3FD8A37775 μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά αγώνισμα και κατηγορία καθώς και στοιχεία για τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες. Για το αγώνισμα έπεται συνέχεια με το επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πορταριά Βόλου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (2-3 Απριλίου 2016) στην κατηγορία κάτω των 15 ετών (U-15). Παρακάτω μπορείτε επίσης να δείτε και μερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν απο τους διοργανωτές και αναρτήθηκαν στην σελίδα τους στο facebook