Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής και οι αντίπαλοι για Ασπίδα Ξάνθης, ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής

Με τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών, με την Ασπίδα να έχει πλέον τον πρώτο λόγο στη μάχη της ανόδου, ενώ πέντε ομάδες μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Ασπίδα υποδέχεται στο Εύμοιρο την Ελευθερούπολη, η οποία μάχεται για τον υποβιβασμό και με νίκη θα θέλει στις τελευταίες αγωνιστικές ακόμα μία για να ανέβει και μαθηματικά. Το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας είναι πολύ καλό, ενώ ο κόσμος της Ξάνθης, που αποτελεί και φέτος τον έκτο παίκτη αναμένεται να βοηθήσει την Ασπίδα στην προσπάθεια της για νίκη.

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος υποδέχεται τη Γαλάτιστα, με τον ΓΑΣ να είναι αδιάφορος και εκτός στόχων, ενώ η ομάδα της Χαλκιδικής μάχεται για την παραμονή. Προβλήματα σημαντικά δεν υπάρχουν για τον ΓΑΣ, που έδειξε και στο τελευταίο παιχνίδι ότι χτυπάει όλους τους αγώνες και έτσι και σε αυτόν θα αγωνιστεί για τη νίκη.

Αντίθετα η ΑΕ Κομοτηνής δίνει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά στο Νέο Σκοπό με αντίπαλο τον τοπικό Ορφέα. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει πετύχει τον στόχο της, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία και αγωνίζεται πλέον χωρίς άγχος, όπως και η ομάδα του Νέου Σκοπού. Έτσι αναμένεται να παρακολουθήσουμε την Κυριακή ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες, με την ΑΕ Κομοτηνής να θέλει να επιστρέψει στις νίκες, καθώς έρχεται στο παιχνίδι αυτό από δύο συνεχόμενες ήττες.

Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής της ερχόμενης Κυριακής ξεκινάνε στις 18:00 το απόγευμα, εκτός από την αναμέτρηση ΧΑΝΘ – ΒΑΟ που αρχίζει στις 17:00. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Κ.Γ. Ευμοίρου:  Ασπίδα Ξάνθης – Ελευθερούπολη

Κ.Γ. Χαλκηδόνας:  Χαλκηδόνα – Αρετσού

Κ.Γ. Νέου Σκοπού:  Ορφέας Ν. Σκοπού – ΑΕ Κομοτηνής

Κ.Γ. ΧΑΝΘ:  ΧΑΝΘ – ΒΑΟ

ΔΑΚ Ποταμουδίων:  Αγία Βαρβάρα – Γέφυρα

ΔΑΚ Σερρών:  Ίκαροι Σερρών – Ζέφυρος

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΓΑΣ Κομοτηνή – Γαλάτιστα