Οι αφίσες για το 24ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Από τις 20 έως τις 22 Μαΐου 2016 θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, εντός της Πανεπιστημιούπολης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, το 24ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.

Το κεντρικό θέμα του φετινού συνεδρίου είναι: «Παιδιά και νέοι στη φυσική δραστηριότητα και τον αθλητισμό».

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, «στόχοι του συνεδρίου, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η προβολή των σχετικών με τον αθλητισμό ερευνητικών δραστηριοτήτων, η παρουσίαση των νέων επιστημονικών επιτευγμάτων στο χώρο της επιστήμης του αθλητισμού, η δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών αλληλεπίδρασης, συζήτησης και κοινωνικοποίησης των συνέδρων ίδιων ή διαφορετικών θεματικών ενοτήτων, η διάδοση επιστημονικών μεθόδων και τεχνογνωσίας σχετικής με την αγορά εργασίας, η δημοσιοποίηση νέων ερευνητικών αποτελεσμάτων μέσω των εκδόσεων του Συνεδρίου».

Ασφαλώς, το συνέδριο αναμένεται για ακόμα μια φορά να αποτελέσει πόλο έλξης για εκατοντάδες επιστήμονες του αθλητισμού, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, τονώνοντας παράλληλα την τοπική οικονομία της Ροδόπης και συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Θράκης.

Ήδη μάλιστα, δημοσιοποιήθηκαν οι αφίσες του φετινού 24ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Όπως μπορείτε να δείτε, η μία είναι στα ελληνικά και άλλη μία στα αγγλικά, τις οποίες και σας παρουσιάζουμε:

poster-el poster-en